Αντ. Τοπάλι: «Ο Αμύντας “βγάζει” υγεία όλ’ αυτά τα χρόνια»…

«Όλη η ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες δίνουμε το 100% κάθε μέρα οπουδήποτε και αυτό είναι η υγεία που εκπροσωπεί ο Αμύντας όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα», τόνισε ο άσος της ομάδας του Υμηττού Αντριάνο Τοπάλι, αναφερόμενος τόσο στη νίκη της ομάδας του επί του Τρίτωνα, όσο και στην αγωνιστική εικόνα που δείχνει ο σύλλογος. Ο Τοπάλι φιλοξενήθηκε στο WebRadio της ομοσπονδίας κι εκτός από την αναφορά του στη νίκη, στάθηκε και στους στόχους της ομάδας του.

Photo by basket.gr

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Την περιμέναμε, γιατί κάθε χρόνο στον Αμύντα κάνουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Καθ’ όλη τη βδομάδα που «κυλούσε» το νιώθαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο της ομάδας. Πάντα τέτοιες νίκες με δυνατές ομάδες σε χαροποιούν ιδιαίτερα».

Για τα παιχνίδια με Καρδίτσα και Τρίτωνα: «Μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Έχουμε τους στόχους που προανέφερα, αλλά και ένας από αυτούς είναι να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας όσο καλύτερα γίνεται. Αν υπάρξει ομάδα που θα μας κερδίσει να το κάνει με πολύ δυσκολία. Μες στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και αν παίξουμε καλά και είμαστε εύστοχοι είναι δύσκολο για κάποια ομάδα να μας κερδίσει. Αυτό είναι και παράδοση στον Αμύντα».

Για το πού κατατάσσει την ομάδα: «Στο πρωτάθλημα φέτος όλοι κερδίζουν και χάνουν απ’ όλους. Τη μία εβδομάδα μπορεί να είσαι στα play-out,την άλλη στα play-off. Επηρεάζει πάρα πολύ τους αθλητές αυτό. Η ψυχολογία παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο και όταν τη μία εβδομάδα θέλεις να φύγεις από τα play-outκαι την επόμενη «κυνηγάς» τα play-offείναι λίγο δύσκολο και περίεργο για όλους. Εμείς βάλαμε ένα στόχο να αποφύγουμε τα play-out και βλέπουμε μετά. Κι εμείς έχουμε κάνει πολλά στραβοπατήματα φέτος που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο ρεκόρ, ή θα μπορούσαμε και χειρότερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη η ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες δίνουμε το 100% κάθε μέρα οπουδήποτε και αυτό είναι η υγεία που εκπροσωπεί ο Αμύντας όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην ομάδα».

Για το βάρος του μακρινού σουτ στον Αμύντα: «Εμείς και τις προηγούμενες χρονιές και φέτος είχαμε έναν στόχο να ξεκινήσουμε με το πιο «εύκολο» καλάθι. Αν μπουν τα «εύκολα» καλάθια, θα έρθει και το τρίποντο. Αυτό είναι το mentalityτης ομάδας ως προς την συγκομιδή των πόντων. Ωστόσο, έχουν υπάρξει και παιχνίδια που δε συνέβαινε αυτό».