Αξιοπρόσεκτες αναμετρήσεις

Δύσκολο εντός έδρας έργο θα έχει η Λιβαδειά για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, μιας και υποδέχεται την αξιοπρόσεκτη Εξω Παναγίτσα στις 17:00.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Παναγιώτης Αρίδας, δεν θα έχει στη διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Σπύρο Τσιλιγιάννη αφού εκκρεμεί η έκδοση δελτίου του όμως θα προσπαθήσει παθιασμένος μαζί με τους παίκτες για τους δυο βαθμούς της νίκης.

Την 100άρα της προηγούμενης αγωνιστικής ονειρεύεται να επαναλάβει ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στον φανερά ανανεωμένο Σπόρτιγκ. Μολονότι οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου, βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ο πρόσφατα ανανεωμένος σύλλογος των Πατησίων θα παραταχτεί δυναμικά, ώστε να εκμεταλλευτεί τις ομολογούμενες λίγες ευκαιρίες που του απομένουν.

Ο Φιλαθλητικός εντός και το Ηράκλειο εκτός έδρας, με Ψυχικό και Αργοναύτη Τριγλίας αντίστοιχα θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η χαμένη της προηγούμενης αγωνιστικής Ενωση Ιλίου, επιδιώκει την επιστροφή της στις νίκες επί του Παλαιού Φαλήρου.

Το πρωγραμμα της 11ης αγωνιστικης:

Λιβαδειά – Έξω Παναγίτσα (Λιβαδειάς, 17:00)
Αργοναύτης Τρ. – Ηράκλειο (Ραφήνας, 17:00)
Ένωση Ιλίου – Π. Φάληρο (Β’ Ιλίου, 17:00)
Φιλαθλητικός – Ψυχικό (Ζωγράφου, 17:00)
Ιωνικός ΝΦ – Σπόρτιγκ (Z. Αλεξάνδρου, 17:00)