Απέκτησε Ξιούρα

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή την ενίσχυσή της ομάδας με νεαρά ταλέντα, ο Πανερυθραϊκός προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή και συγκεκριμένα σε αυτή του Βασίλη Ξιούρα.

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια της ενίσχυσης του ρόστερ με ταλαντούχους και νεαρούς σε ηλικία παίκτες, στο πλάι των πιο έμπειρων, ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Ξιούρα. Ο 23χρονος γκαρντ γεννήθηκε στις 6/7/1988, έχει ύψος 1,96, ενώ μπορεί να προσφέρει σημαντικά και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας.

Ξεκίνησε την πορεία του από τα παιδικοεφηβικά τμήματα της Δάφνης, παραμένοντας στο σωματείο μέχρι και την σεζόν 2008-09, συμμετέχοντας, μάλιστα, με το αντρικό, στο πρωτάθλημα της Α2. Επειτα, αγωνίστηκε σε Εθνικό (Γ’ Εθνική) και Κόροιβο Αμαλιάδας (Α2), ενώ έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις της Εθνικής Εφήβων.

Ως παίκτης του Πανερυθραίκού, πλέον, ο Ξιούρας τόνισε, πως: “Hξερα πολλά και καλά πράγματα για τον Πανερυθραϊκό και ήταν ακόμη πιο εύκολο να ενταχθώ σε ένα υγιές και αξιόπιστο σωματείο. Το κλίμα από τις πρώτες, κιόλας, προπονήσεις είναι ενωτικό και ευχάριστο και δεν μένει παρά αυτό να βγει και με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στόχος είναι να αποφύγουμε, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τον υποβιβασμό, σε μία όπως προβλέπεται, δύσκολη σεζόν για όλους”».