Απέκτησε… ονοματεπώνυμο ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης!

«SYNERGY Ίκαρος Νέας Σμύρνης» είναι πλέον το… ονοματεπώνυμο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, έπειτα από τη χορηγική συνεργασία στην οποία προχώρησαν οι «κόκκινοι». Ο νέος «συμπαίκτης» του Ίκαρου Νέας Σμύρνης είναι μία κάθετη μονάδα αυτοκινήτου, που θα φιγουράρει όχι μόνο στο όνομα της ομάδας, αλλά και στη φανέλα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Ο ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τη SYNERGY SKODA μία κάθετη μονάδα αυτοκινήτου που εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής (Πύργου 19) και την παράλληλη μετονομασία της ομάδας σε: «SYNERGY ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ».

Εκτός από τη μετονομασία το λογότυπο της SYNERGY SCODA θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης φανέλας της ανδρικής μας ομάδας με την εταιρεία να λαμβάνει την προβολή και τα οφέλη στο φετινό ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Η SYNERGY Α.Ε εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής ŠKODA αποτελεί μία ισχυρή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου τα τελευταία 15 χρόνια. Δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά καλύπτοντάς την με πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων, πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων , πλήρη τεχνική υποστήριξη ,φανοποιείο-βαφείο καθώς και πωλήσεις γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ ŠKODA.
Στόχος της Synergy Α.Ε είναι να παραμείνει πάντα πρώτη στις προτιμήσεις σας μέσα από συνεχείς επενδύσεις και καινοτομίες σε εγκαταστάσεις ,εξοπλισμό, οργάνωση και εκπαίδευση του προσωπικού της.
Η Synergy Α.Ε έχει επενδύσει και διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε κομβικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο.
Με το παρόν το Δ.Σ θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά να σας ευχηθεί υγεία και επαγγελματική επιτυχία προσδοκώντας ότι η παρουσία σας και η υποστήριξη σας θα είναι συνεχής».