Απαντήσεις και απορίες από την Αναγέννηση για την ανακοίνωση του Πέρα

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου δεν έμεινε… απαθής στην ανακοίνωση του ΑΣ Πέρα με στόχο τον διαιτητή Χριστινάκη. Μπορεί στη σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος του Πέρα να ευχαριστεί τους κρητικούς και να μην τους εμπλέκει καθόλου στα διαιτητικά σφάλματα που καταγγέλει, αυτό όμως δεν άφησε “χαλαρούς” τους ιθύνοντες την Αναγέννηση. Οι οποίοι δίνουν τις δικές τους απαντήσεις, αλλά παράλληλα εκφράζουν και τις δικές του απορίες που προκύπτουν από την ανακοίνωση του Πέρα.

“Απάντηση στις ανακριβείς αναρτήσεις

Η ΑΣΑ Αναγέννηση ως φιλοσοφία της έχει την προσήλωση στην αγωνιστική της εικόνα και στην προσπάθεια που καταβάλλει εντός των τεσσάρων γραμμών.
Ωστόσο οφείλουμε, για πρώτη φορά και ελπίζουμε να είναι η τελευταία, να τοποθετηθούμε δημόσια στις ανακοινώσεις, με πρόσφατη τη σημερινή ανάρτηση του ΑΣ Πέρα και να καταστήσουμε σαφή τα εξής:

1) Ο χθεσινός αγώνας ,ευτυχώς για εμάς τους ίδιους, τους διαιτητές που αναφέρθηκαν τα ονόματά τους, όσο και για το άθλημα, μεταδόθηκε ζωντανά και υπάρχει διαθέσιμος στο κανάλι μας στο youtube.
https://youtu.be/ADAN82nucfY
2) Επίσης καταγεγραμμένες είναι και οι δηλώσεις του προπονητή κ. Χολέβα, ο οποίος εκθείασε την προσπάθεια μας και μάλιστα τόσο δημόσια όσο και σε ιδιωτικές συζητήσεις αναφέρθηκε στη δίκαιη και καθαρή νίκη μας. https://youtu.be/_5UIyA1L2NM
Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις και τις συζητήσεις είναι άξια απορίας, η τοποθέτηση του ΑΣ Πέρα για τα διαιτητικά παράπονα, που κατά τη γνώμη μας δεν υφίστανται και παράλληλα δυσφημίζουν το άθλημα, την προσπάθεια και των δύο ομάδων, καθώς και των διαιτητών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στη δυσκολία του παιχνιδιού.

3) Παράλληλα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν, παράγοντες της αντίπαλης ομάδας να φωνάζουν δημόσια, αναφερόμενοι στους διαιτητές “εμείς σας ορίσαμε και εσείς μας κλέψατε το παιχνίδι, θα σου κόψω το μπάσκετ, δεν ξέρεις τι δύναμη έχω “.

4) Επίσης ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί η ανάρτηση περι εντοπιότητας του Α Διαιτητή, από τη στιγμή που όλα τα εκτός έδρας μας παιχνίδια διαιτητεύονται από Αθηναίους Διαιτητές.

Εν κατακλείδι, καλούμε την ΚΕΔ ΕΟΚ και τις αρμόδιες αρχές, να παρακολουθήσουν το βίντεο του αγώνα, να αξιολογήσουν τις διαιτητικές αποφάσεις και να πράξουν τα δέοντα. Ειναι επιτακτική ανάγκη για το άθλημα να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι για τις δυσφημιστικές αναφορές.
Ως ομάδα δεν θα δεχτούμε να δημιουργείται αρνητικό κλίμα εις βάρος μας, καθώς έχουμε μάθει να κερδίζουμε εντός του αγωνιστικού χώρου, χωρίς να χρειαζόμαστε δηλώσεις εντυπωσιασμού.

“ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”
Αναγέννηση BC”.