«Απαράδεκτη η φιλοξενία του Ηρακλή»

iraklis_ethnikosΟ Εθνικός γνώρισε την ήττα στο Ιβανώφειο από τον  Ηρακλή, με τους πειραιώτες όμως να έχουν παράπονα από τη φιλοξενία των γηπεδούχων και με ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν τη διοίκηση του «γηραιού» απούσα.

Αναλυτικά:

«Σε ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο χαρήκαμε που παρακολουθήσαμε, η ομάδα μας, που σταθερά κέρδιζε με διψήφιο αριθμό πόντων, έκανε ένα πολύ άσχημο τρίτο δεκάλεπτο, με ένα αρνητικό σερί 18-0 , και φυσιολογικά ηττήθηκε. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί.

Επίσης θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στον αστυνομικό υποδιευθυντή Ταλαμπίρη, στο επιτελείο του, καθώς και στους άνδρες της ΔΕΑΒ.
Δεν θα δώσουμε όμως συγχαρητήρια στην απαράδεκτη φιλοξενία της “απούσας” διοίκησης του ιστορικού Ηρακλή.

Τα μέλη της διοίκησης του ΕΘΝΙΚΟΥ με υπόδειξη της Αστυνομίας στο ημίχρονο, μετακινήθηκαν στα δημοσιογραφικά για να μπορέσουν απλώς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.
Εμείς επειδή είμαστε ΕΘΝΙΚΟΣ, στο δεύτερο γύρο θα φιλοξενήσουμε την διοίκηση του Ηρακλή, όπως όλες τις ομάδες, με συνθήκες, που όχι απλά θα εγγυώνται την ασφάλειά τους (το θεωρουμε αυτονόητο), αλλά θα τους επιτρέψουν να απολαύσουν το παιχνίδι.

Ευχόμαστε στον ιστορικό Ηρακλή καλή συνέχεια και ευόδωση των στόχων του.
Όσον αφορά στην ομάδα μας, συνεχίζουμε όπως είπαμε: είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, χαιρόμαστε το καλό μπάσκετ και την υγεία που αποπνέει η ομάδα μας.
ΥΓ: ελπίζουμε οι αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα με όσα κατεγράφησαν στο φύλλο αγώνα.
ΥΓ2: η γραφικότητα, όταν ξεπερνά τα όρια γίνεται επικίνδυνη. Ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους που θα έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα».