Αποθεώθηκαν Διαμαντίδης και Αλβέρτης στο Μεσολόγγι…

Την αποθέωση γνώρισαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης στο Μεσολόγγι! Οι δύο «πράσινοι» βρέθηκαν στη γιορτή του μπάσκετ που διοργάνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης στο Μεσολόγγι το Σάββατο κι έγιναν αντικείμενο θαυμασμού απ’ τους μικρούς φίλους του αθλήματος, που έσπευσαν να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (22 Ιουνίου) με διαγωνισμό βολών, τρίποντων και δεξιότητας, όπου συμμετείχαν περισσότερα από 120 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 6 έως 18 ετών και λίγη ώρα αργότερα οι Διαμαντίδης και Αλβέρτης έκαναν την εμφάνισή τους στο κλειστό, γνωρίζοντας την αποθέωση από 300 περίπου φίλους του μπάσκετ που είχαν κατακλύσει το γυμναστήριο.

Οι δύο μπασκετμπολίστες αφού υπέγραψαν αυτόγραφα, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό μπάσκετ και φωτογραφήθηκαν με πολλούς μικρούς φίλους του μπάσκετ και του Παναθηναϊκού.

Λίγο μετά την βράβευσή του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε ότι: «Η χώρα και ειδικά η περιφέρεια έχει ανάγκη από τέτοιου είδους προσπάθειες και εκδηλώσεις. Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποδοχή και για την φιλοξενία». Τα ίδια είπε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος πρόσθεσε για τους μικρούς μπασκετμπολίστες: «Πολύ καλός ο αθλητισμός, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα μαθήματά μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Χαρίλαου, Δημήτρης Ρεπάσος τόνισε ότι: «Η διοργάνωση αυτή γίνεται κάθε χρόνο, αλλά για πρώτη φορά αποφασίστηκε να έρθουν κάποια ονόματα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θετική και θερμή. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση, αλλά και τα δύο παιδιά (σ.σ. Διαμαντίδη και Αλβέρτη) που μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Πληροφορίες από: agriniovoice.gr