Αποστολάκης: «Φεύγω ικανοποιημένος»

Ο Φάνης Αποστολάκης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Κορωπίου ύστερα από τρία συναπτά χρόνια και μίλησε για την εμπειρία του στην ομάδα των βορείων προαστίων στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη λύση της συνεργασίας με το Κορωπί:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν θέλημα μου, όμως φεύγω ικανοποιημένος γιατί όσον αφορά την αντρική ομάδα καταφέραμε πάντα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ΕΣΚΑ και Γ’ εθνική. Στη Γ’ εθνική μάλιστα τερματίσαμε στην υψηλότερη θέση στην ιστορία του συλλόγου. Το δεύτερο κομμάτι είναι οι ακαδημίες στις οποίες ήμουν υπεύθυνος. Έγινε καλή δουλειά, προχωρήσαμε μπροστά και μέσα στα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την αντρική παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που πίστεψαν σε αυτή τη προσπάθεια, τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου, την επιτροπή του μπάσκετ, τους συνεργάτες μου, όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε αυτά τα τρία χρόνια και τέλος τον Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Κιούση που ήταν αρωγός αυτής της προσπάθειας».

Για τα τρία χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα των Μεσογείων

«Έκανα πολλούς φίλους, γνώρισα ανθρώπους που πέρασα καλά τόσο μέσα στο μπάσκετ όσο και εκτός. Ελπίζω αυτό που άφησα πίσω στις μικρές ηλικίες να το δω στην αντρική ομάδα γιατί υπάρχουν πολύ αξιόλογα παιδιά».

Για τη φετινή σεζόν που αν και νεοφώτιστη η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση:

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε πολύ καλή πορεία παρότι μας δημιούργησε πρόβλημα ότι στήσαμε μία ομάδα για Α’ ΕΣΚΑ και τελικά βρεθήκαμε στην Γ’ εθνική. Αυτό μας δυσκόλεψε πολύ στους μικρούς που χρειαζόταν η Γ’. Το πρωτάθλημα ήταν καλό και είχαμε απόλυτη επιτυχία εντός έδρας όντας πάντα δυνατοί και αξιόμαχοι. Πλέον ο νέος προπονητής χρειάζεται να δει τις προσθήκες που χρειάζονται ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και του χρόνου».