Απουσίες και έξτρα βολές!

ikaroi-proponhshΜε απουσίες συνεχίστηκε η χθεσινή των Ικάρων αφού Φίλιππος Συμεωνίδης και  Γκεόργκι Κίντερ, έλειπαν λόγω ίωσης, ενώ ο Σάκης Κουτίνας έβγαλε μεν το πρόγραμμα, ήταν όμως ταλαιπωρημένος, για τον ίδιο λόγο.

Ο Νίκος Οικονόμου, δεν είναι ευχαριστημένος από τα ποσοστά ευστοχίας των παικτών του στις βολές, που αποτελεί κομμάτι των χαμένων αγώνων, έτσι στο τέλος της προπόνησης, οι παίκτες σούταραν για αρκετά λεπτά βολές προκειμένου να υπάρξει βελτίωση.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη «βιντεοθεραπεία» εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Αγία Παρασκευή, ενώ άπαντες αναλογιζόμενοι την κρίση στην ομάδα, κρατάνε χαμηλό προφίλ, δείχνοντας θέληση για το 3Χ3, που θα ηρεμήσει τους «κυανοκίτρινους» ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Οι εορτάσαντες των προηγούμενων ημερών, Χρήστος Λυμπεροπουλος, Γιάννης Σταμπουλης και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου κ. Γιάννης Δεσποτίδης πρόσφεραν γλυκά που μοιράστηκαν σε όλους, πλην του Γιώργου Παπαδόπουλου (καθ’ υπόδειξη του γυμναστή Θοδωρή Κανά), λογω των παραπανίσιων κιλών που πήρε μέσα στις γιορτές. Φυσικά, εν μέσω αστεϊσμών από το staff και τους συμπαίκτες του.