«Αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά»

Η Νίκη γνώρισε την ήττα από την Πεντέλη με την ομάδα του Αμαρουσίου όμως να έχει παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απαράδεκτη διαιτησία των Φασόλη-Φακώνα, στην αποψινή μας αναμέτρηση με αντίπαλο την Πεντέλη.

Θεωρούμε ότι το διαιτητικό δίδυμο επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα, παίρνοντας αποφάσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά και δεν άφησε την ομάδα μας να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τη νίκη.

Δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στη διαιτησία, ωστόσο επειδή οι κατ’ εξακολούθηση εις βάρος μας άσχημες διαιτησίες τη φετινή σεζόν τείνουν να γίνουν… ανέκδοτο, έφτασε η στιγμή να εκφράσουμε τα έντονα παράπονά μας στην ΚΕΔ, ευελπιστώντας ότι θα εισακουστούμε και τα παιχνίδια θα κρίνονται από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους παίκτες…

Το βίντεο της αναμέτρησής μας με την Πεντέλη είναι στη διάθεση της ΚΕΔ/ΕΟΚ, αλλά και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου, προκειμένου να εξάγει ο καθένας τα συμπεράσματά του».