Αποχαιρέτησε τον Έσπερο ο Μάτζαρης!

Παρελθόν ύστερα από πέντε χρόνια στον πάγκο του Έσπερου Καλλιθέας, αποτελεί ο Αντώνης Μάτζαρης. Το «αντίο» ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά:

«Μετά από 5 πολύ όμορφα χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την οικογένεια του Έσπερου από την θέση του προπονητή. Αμέτρητες χαρές και λίγες λύπες. Πολλοί φίλοι, ένας δύο εχθροί. Σωτηρία στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, καταξίωση στις καλύτερες ομάδες της Β εθνικής! Οι λόγοι προσωπικοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως στον Γιάννη τον Γράψα (φτάσαμε σε σημείο να τον βλέπω πιο πολύ από τη γυναίκα του) όπως και σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν μαζί μας για το καλύτερο δυνατό!

Ο Έσπερος θα βρει το δρόμο του αργά ή γρήγορα. Τα περισσότερα εύσημα σε έναν άνθρωπο που συνεργάστηκαμε και τα 5 χρόνια και ήταν ο λόγος που πήγα στον Εσπερο τον Αντώνη Τσατσο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Τολη,τον Γιάννη, τον Κυριάκο, τον Μυρωνα, το Νίκο τον Κύριο Θοδωρή (τους λέω με τα μικρά τους γιατί για μένα είναι φίλοι πλέον) και άλλους πολλούς αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας. Έτσι λοιπόν κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος! ΚΑΛΗ ΤΎΧΗ ΕΣΠΕΡΑΡΑ!».