Αποχαιρέτησε τον Συνοδινό έπειτα από 19 χρόνια ο ΝΕΟΛ

Έναν παίκτη που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από τα 11 χρόνια του μέχρι σήμερα, αποχαιρέτησε ο ΝΕΟΛ. Η ομάδα του Ληξουρίου έλυσε τη συνεργασία της με τον Χρήστο Συνοδινό (1990, 1,88μ.) έπειτα από 19ετή κοινή πορεία στα γήπεδα της ΕΣΚΑ-Η και στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακοινώνουμε σήμερα την αποχώρηση του αρχηγού της ανδρικής μας ομάδας Χρήστου Συνοδινου, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του όποιου δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει την πορεια του στον ΝΕΟΛ.

Ο Χρηστος έγινε μέλος του παιδικόυ τμήματος του Σωματείου μας το 2001 σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Δείχνοντας μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ και τον ΝΕΟΛ, δεν άργησε να γιορτάσει τις πρώτες του επιτυχίες με τη φανέλα του Συλλόγου μας, αφού του 2004-2005 συμμετείχε στην κατάκτηση της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΗ με το παιδικό τμήμα της ομάδας στο φάιναλ φορ που διεξήχθη στην Πάτρα, ενώ την επόμενη σεζόν κατέκτησε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά την τέταρτη θέση στο φάιναλ φορ εφήβων.
Ακολούθησε η πορεία του στην ανδρική μας ομάδα η οποια ήταν γεμάτη συγκινήσεις και έντονες στιγμές, ενώ ο ίδιος αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της Ιστορίας που έγραψε ο ΝΕΟΛ τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός μας βοηθησε σημαντικά στις παρακάτω διακρίσεις:

2006-2007 Άνοδος Α1 ΕΣΚΑΗ
2014-2015 Άνοδος Α2 ΕΣΚΑΗ
2016-2017 Πρωταθλητές Α2 ΕΣΚΑΗ
2017-2018 Πρωταθλητές Α1
ΕΣΚΑΗ
2018-2019 Παραμονή στη Γ Εθνική
2019-2020 Άνοδος στη Β Εθνική

Ολα αυτα τα χρόνια ο αρχηγός μας δεν έλειψε λεπτό απο την ομάδα μας. Βοηθούσε σε κάθε αναγκη εντός και εκτος γηπέδου. Αγωνίστηκε με πάθος και καρδιά και ήταν πάντα δίπλα στους συμπαίκτες του ως πραγματικός αδερφός, αποτελώντας πρώτυπο για τους νέοτερους. Ταυτόχρονα, κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει τα κρίσιμα καλάθια του που ξεσήκωναν πολλές φορές την κερκίδα μας.

Για εμάς, ο Χρήστος Συνοδινός θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της οικογένειας μας και θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για όσα έχει προσφέρει σε αυτή.

Αρχηγέ μας, σε ευχαριστούμε για όλα ! Εις το επανιδείν.

Εκ του ΔΣ του ΝΕΟΛ».