Από το Αγρίνιο στον Ολυμπιακό ο Σαπλαούρας

Έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Αγρινίου, όμως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τα… φτερά του κι έτσι ο Φίλιππος Σαπλαούρας πήρε την απόφαση ν’ αφήσει την πόλη του, με προορισμό την Αθήνα. Εκεί θα συνεχίσει τη μπασκετική του πορεία, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με το Αγρίνιο να μην στέκεται εμπόδιο σ’ αυτή την μετακίνηση, αλλά να «ξεπροβοδίζει» με ευχές τον πρώην – πλέον – παίκτη της ομάδας.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Αγρινίου ανακοινώνει την παραχώρηση του Φίλιππου Σαπλαούρα στην ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Φίλιππος είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τα “σπλάχνα” της ομάδας μας, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις Ακαδημίες μας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Συλλόγου μας. Ταυτόχρονα είχε παρουσίες στα κλιμάκια των μικρών ηλικιακά Εθνικών ομάδων.
Ένα δικό μας παιδί κάνει το βήμα παραπάνω, ανοίγει τα “φτερά” του και για μας αποτελεί μεγάλη τιμή η συγκεκριμένη μεταγραφή.
Φίλιππε θα σε παρακολουθούμε έστω κι αν δεν είναι από τόσο κοντά όσο τα προηγούμενα χρόνια. Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στη μπασκετική σου καριέρα όσο και στη ζωή σου. Με υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει για σένα».