Αργ. Σιώπης: “Με νίκη επί της ΔΕΚΑ πετυχαίνουμε τον αρχικό μας στόχο”…

Ένα διπλό για να πετύχουν τον αρχικό στόχο κι από εκεί κι έπειτα να “κλειδώσουν” την 4άδα, ψάχνουν στη Γέφυρα, όπως αποκάλυψε ο Αργύρης Σιώπης, που «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» στο webradio της ΕΟΚ με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί των Μαχητών: «Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες το ήθελαν πραγματικά πολύ. Θεωρώ ότι το ματς το κέρδισε αυτός που το ήθελε περισσότερο και αυτό το δείξαμε και μες στο γήπεδο με την εμφάνισή μας. Στον 1ο γύρο είχαμε «πληγωθεί» απ’ τους Μαχητές εκτός έδρας, αλλά, δόξα τω θεώ, στο 2ο γύρο πήγαν όλα καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε και τη νίκη και τη διαφορά».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της Γέφυρας: «Η ομάδα αρχικά ξεκίνησε μ’ ένα πλάνο και «χτίστηκε» ώστε να διεκδικήσει τη σωτηρία άνετα και εύκολα. Στην πορεία, με τις νίκες που ήρθαν και με το πρωτάθλημα που κάνει αυτήν τη στιγμή η ομάδα, «γεννήθηκαν» κάποιες προσδοκίες, οι οποίες μάς έκαναν να «διψάμε» για ακόμα παραπάνω κι έχουν φέρει το σημερινό αποτέλεσμα».

Για το 7-1 που έχουν εντός έδρας: «Θέλουμε να προστατέψουμε την έδρα μας. Όλα τα ματς τα θέλουμε πάρα πολύ και πόσο μάλλον όταν παίζουμε μες στο «σπίτι» μας. Το έχουμε καταφέρει και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Οι κόουτς, η διοίκηση και το γενικότερο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, την έχουν κάνει και να πρωταγωνιστεί και να κρατάει το «σπίτι» της αλώβητο, εκτός από 1 ήττα και αυτό μάς χαροποιεί ιδιαίτερα. Μας στηρίζει πολύ και ο κόσμος της Γέφυρας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα, μας το δείχνει έμπρακτα και τούς ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Για το επερχόμενο (18/02) εκτός έδρας παιχνίδι με τη ΔΕΚΑ: «Είναι κομβικό το παιχνίδι και είναι και μια δύσκολη έδρα αυτή της ΔΕΚΑ. Θεωρώ ότι θέλει αρκετή προσοχή αυτό το παιχνίδι. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν καταφέρουμε και κερδίσουμε κι εκτός έδρας τη ΔΕΚΑ, σίγουρα έχουμε πετύχει τον αρχικό μας στόχο αρκετά νωρίς και κοιτάμε σιγά σιγά να κλειδώσουμε την 4άδα».