Αρχή με Βισνιέφσκι για τον Πανελευσινιακό

Μετά το «χορό» των ανανεώσεων, σειρά πήραν οι μεταγραφές για τον Πανελευσινιακό. Πιο συγκεκριμένα, ο «σταχυοφόρος» απέκτησε τον Ντέιβιντ Βισνιέφσκι, ενισχύοντας αισθητά τη ρακέτα της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Βισνιέφσκι (26 χρονών, 205 cm).

Ο Ντέιβιντ έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας στη ρακέτα μετά από μια γεμάτη χρονιά στον Α.Ο. Π. Φαλήρου, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στον Σπόρτινγκ (-2018), στον Ποσειδώνα Νέου Ψυχικού (2018-2019), στη Νίκη Αμαρουσίου (2019-2020) και στον Πρωτέα Βούλας (2021-2023).

Ο ίδιος ο αθλητής προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Ελευσίνας στο πρόσωπο μου, δεν είχα και πολλά να σκεφτώ, καθώς τα τελευταία 2 χρόνια που βρεθήκαμε αντίπαλοι είδα και κατάλαβα τη δυναμική του συλλόγου και σε τι επαγγελματικό επίπεδο δουλεύει. Το προπονητικό επιτελείο και ο πρόεδρος δείξανε τη φιλοσοφία και το πλάνο τους, το οποίο ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ήθελα και εγώ. Εύχομαι μια υγιή χρονια σε όλους και τα υπόλοιπα θα τα δείξουμε στο παρκέ».

Ντέιβιντ, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανελευσινιακού και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας χωρίς τραυματισμούς!».