Αρχίζει η προετοιμασία

Την προετοιμασία της αρχίζει η Νίκη Βόλου αλλά και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Γι’ αυτό και με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική Νίκη τους αθλητές και αθλήτριες των παραπάνω τμημάτων να δώσουν το «παρών» στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, οι άνδρες στις 17.15, οι Ν.Α Νίκης στις 19.15 και οι γυναίκες στις 20.30.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: 

Έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ

Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 17:15 στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, έχει προγραμματιστεί η έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Καλούνται όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας να δώσουν το “παρών”.

Έναρξη προετοιμασίας ομάδας μπάσκετ Ν.Α. Νίκης

Από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 19:15 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι όσοι ανήκουν στο δυναμικό των Ν.Α. Νίκης να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ώρα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Η νέα σεζόν θα βρει τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της Νίκης να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ

Πρώτη συγκέντρωση για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ

Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, η οποία θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 και ώρα 20:30 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας. Καλούνται οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας, όπως και όσες αθλήτριες επιθυμούν να ενισχύσουν τα αγωνιστικά τμήματα νεανίδων και κορασίδων της Νίκης, να παραβρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση.