Με δύο «καυτά» και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια αρχίζει ο δεύτερος γύρος, με την Ελευθερούπολη να υποδέχεται τη Κομοτηνή και το Πευκοχώρι να αντιμετωπίζει τους Τιτάνες Δράμας.

Στον πρώτο γύρο η ακριτική ομάδα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την Ελευθερούπολη με τη δεύτερη να φιλοδοξεί να προσθέσει άλλη μια σημαντική νίκη στο ενεργητικό της, αν και σίγουρα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο κάτι τέτοιο.

Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, το Πευκοχώρι θέλει να αυξήσει το νικηφόρο σερί του (έχει πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες)προκειμένου να συνεχίσει να ανεβαίνει τα «σκαλοπάτια» της βαθμολογίας ενώ οι Τιτάνες Δράμας από την άλλη πλευρά χρειάζονται μια νίκη η οποία θα τους βοηθήσει να σταματήσουν την κάθοδο και να επιστρέψουν σιγά- σιγά στις ψηλότερες και πιο… ασφαλείς θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ορφέας και Ιωνικός έχουν σχετικά βατή αποστολή αφού θα αντιμετωπίσουν τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Απόλλων Καλαμαριάς αντίστοιχα, που παλεύουν να ξεφύγουν από το φάσμα του υποβιβασμού που τους απειλεί όλο και πιο έντονα.

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον Μαντουλίδη, αυτή τη φορά με τη πάντα επικίνδυνη Δόξα Πεύκων και στο κολέγιο ευελπιστούν να έχουν το ίδιο θετικό αποτέλεσμα με τον αγώνα στο φινάλε του πρώτου γύρου. Αν μάλιστα μπορέσουν να κερδίσουν και με  διαφορά πάνω από επτά πόντους θα έχουν και το πλεονέκτημα σε πιθανή τελική ισοβαθμία.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Ελευθερούπολη – Κομοτηνή (Ελευθερούπολης 18.00)
Κένταυρος Καλ/τειας – Αργοναύτης 0-20
Μαντουλίδης – Δόξα Πευκών (Μαντουλίδη 18.00)
Πευκοχώρι – Τιτάνες Δράμας  (Ν. Τρίγλιας )
Απόλλων Καλ. – Ιωνικός Ιωνίας (ΔΑΚ Καλαμαριάς 18.00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Μ. Αλέξανδρος (Νέου Σκοπού 18.00)