Αρχισε η προετοιμασία του Πιερικού

Με διάθεση, στόχους και δυναμική ξεκινάει και φέτος η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου. Ο νεανικός αλλά και ντόπιος χαρακτήρας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων με την ομάδα να αποτελεί πόλο έλξης. Αυτό άλλωστε, φαίνεται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο όχι μόνο για την αντρική ομάδα, αλλά και για τις ακαδημίες του που πλαισιώνονται από εκατοντάδες παιδιά που αποτελούν το φυτώριό του.

Στο διάστημα αυτό θα κλείσει και το ρόστερ της ομάδας, όπου οι υπεύθυνοί του συζητούν με καλαθοσφαιριστή για την οριστική συμφωνία.

Στην εναρκτήρια προπόνηση, παραβρέθηκαν και παράγοντες του συλλόγου Μάκης Γιαλένιος, Φώντας Μπαραλιάκος και Δημήτρης Πόδας οι οποίοι ευχήθηκαν, μεταξύ άλλων,  «καλή χρονιά και πάνω από όλα υγεία».

Την προπονητική ομάδα που είναι αμιγώς γηγενής, αποτελούν οι: Στέλιος Χατζηιωάννου – προπονητής,  Χρήστος Ξηρομερίτης – βοηθός προπονητής, Μιχάλης Σαραπσής – βοηθός προπονητής και Σωτήρης Γκαβοτάσιος – βοηθός προπονητής και γυμναστής.

Για την προετοιμασία, ο προπονητής  Στέλιος Χατζηιωάννου, δήλωσε:

«Για μας ξεκίνησε η δεύτερη φάση της προετοιμασίας. Είναι πολύ σημαντικό για μας ότι οι αθλητές μας όλο το καλοκαίρι παρουσίασαν  μεγάλη προσδοκία για βελτίωση και δούλεψαν πολύ τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις  για την επίτευξη των στόχων μας. Περιμένουμε το επόμενο διάστημα να ενσωματωθούν στις προπονήσεις μας τα παιδιά που προέρχονται από άλλες πόλεις, καθώς και την προσθήκη ενός παίκτη επιπλέον που θα αγωνίζεται στη θέση των guards. Είναι πάντως γεγονός ότι η φετινή ομάδα θα έχει νεανικό χαρακτήρα με όποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα αυτό συνεπάγεται» .

Τέλος, για την προετοιμασία ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας, είπε:

«Ξεκινάμε τη φετινή χρονιά με μεγάλη πίστη και αισιοδοξία συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε με συνέπεια το μοντέλο λειτουργίας που στηρίζεται κατά βάση σε νέους φιλόδοξους αθλητές της ακαδημίας μας. Φέτος η έναρξη πραγματοποιείται σε ένα σαφώς πιο ευνοϊκό περιβάλλον μετά την επίτευξη του στόχου την περσινή χρονιά, τη συνεπή  και σκληρή δουλειά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τον έγκαιρο προγραμματισμό σε όλους του τομείς δράσης μας. Εύχομαι στον προπονητή μας Στέλιο Χατζηιωάννου, στους συνεργάτες τους και στους αθλητές της ομάδας μας, υγεία και δύναμη για την νέα αγωνιστική σεζόν».

Η ακαδημία μπάσκετ το καλοκαίρι 

Αρκετά τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου δεν σταμάτησαν τις προπονήσεις τους, αφού το μεγάλο ενδιαφέρον των μικρών αθλητών ήταν τέτοιο που δεν … επέτρεψε το αντίθετο.

Ένα από αυτά ήταν και των αθλητών που γεννήθηκαν τα έτη 200, 2001 και 2002.

Προπονητής τους ήταν ο έμπειρος τεχνικός Δάμης Χρυσίδης, ο οποίος σε πρόσφατη προπόνηση, δήλωσε:

«’Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τη συμμετοχή και την προσπάθεια των νεαρών αθλητών μας. Το περιεχόμενο της προπόνησης είχε ως κύριο άξονα την ατομική βελτίωση των αθλητών μας πάνω στα βασικά χαρακτηριστικά – μυστικά του αθλήματος. Ακόμη, την ενδυνάμωση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων που είναι απαραίτητες σε αυτές τις ηλικίες, καθώς και στο βασικό τρόπο παιχνιδιού. Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των νεαρών αθλητών μας για την παρότρυνση, αλλά και τη συμπαράσταση πολλές φορές που έδειξαν απέναντι στην ομάδα μας όλο αυτό το καλοκαιρινό διάστημα».

Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Από το ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνεται ότι άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ:
6974 479937 και  6982 013082 WU – Μίλτος Μηλιάτης
6975 853046 WU – Zουγκουρίδου Δώρα
23510 32153 – Γραφεία
www.facebook.com/pierikosarxelaos