«Ας μιλήσουμε και λίγο για μπάσκετ… »

Οι Τιτάνες γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από τους Μαχητές αλλά στον Παλαμά έχουν παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Βάιος Μπακαβέλος μέσω ανάρτησής του στο γκρουπ του συλλόγου, αναφέρεται σε ένα σφύριγμα με τον διαιτητή να παίρνει πίσω την απόφασή του αλά και στην αλλαγή του δεύτερου ρέφερι της αναμέτρησης…

Αναλυτικά:

«Κι αφού πέρασαν 20!!!! ώρες…. Και επανήλθαν οι σφυγμοί στο κανονικό… Ας μιλήσουμε και λίγο για μπάσκετ… Όταν ένας αθλητής (Βελισσαρίου) έχει ήδη μια τεχνική ποινή και 8 και κάτι λεπτά πριν το τέλος χρεώνεται και με αντιαθλητικό φάουλ μπορεί να μας πει κάποιος τι γίνεται;;;;;….. Κάνετε όλοι σας λάθος… Ο έμπειρος και ικανότατος διαιτητής Ντούρας παίρνει πίσω το σφύριγμα και τις δύο βολές υπέρ της ομάδας μας και επίσης παίρνει πίσω και την επιπλέον κατοχή της μπάλας και διατηρεί τον αθλητή για τη συνέχεια του αγώνα όπου και σκόραρε σε αυτό το διάστημα 8 πόντους με δύο τρίποντα.

Και κάτι ακόμη… Δεύτερος ορισμένος διαιτητής του αγώνα ήταν ο κύριος Παπαγεωργίου. Μπορεί να μας πει κάποιος αρμόδιος πότε έγινε η αντικατάστασή του με τον τραγικό κύριο Μπακάλη (που υπάρχει εντοποιότητα με τη γηπεδούχο ομάδα) που ενώ η γηπεδούχος ομάδα είχε 5!!! ομαδικά Φάουλ αυτός έλεγε σε υπόδειξη αμυντικού φάουλ η μπάλα πλάγια χαμογελώντας με αποτέλεσμα να γελάει όλος ο κόσμος στην κερκίδα…. Και όλα αυτά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στον αγώνα Μαχητές Δόξας Πεύκων – Γ. Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ…Περιμένω να δω αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση μετά από αυτό…».