«Αυγενάκης και Χρυσοχοΐδης καταπατούν το Σύνταγμα», αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός…

Τα όσα… τραγελαφικά συμβαίνουν με τις εκλογές στην ΕΟΚ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις σε πολλά «στρατόπεδα». Κι ένα εξ’ αυτών είναι κι εκείνο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να εκδίδουν «σκληρή» ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζουν ότι οι Λευτέρης Αυγενάκης και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καταπατούν το Σύνταγμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Ο μεγαλύτερος ελληνικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ουδεμία σχέση με τις αξίες της Κρήτης έχει, αφού έφαγε τα μούτρα του σε όλες τις προσπάθειες χειραγώγησης των λοιπών ομοσπονδιών, έθεσε σαν τον ύψιστο αγώνα του την Ομοσπονδία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την Ελλάδα, αυτήν του μπάσκετ.
Αφού καταπάτησε το Σύνταγμα, έβαλε μπροστά τον πιο αποτυχημένο Υπουργό της Κυβέρνησης, τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να προσπαθήσει να εμποδίσει την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών.
Η δικαιολογία του κ. Χρυσοχοϊδη ήταν ο φόβος για πρόκληση… επεισοδίων με ευφάνταστα σενάρια και κατασκευασμένες πληροφορίες του ίδιου του Αυγενάκη. Αυγενάκης κερνάει, Χρυσοχοϊδης πίνει.
Ο Χρυσοχοϊδης, αντί να κοιτάξει την Ελλάδα που έχει γίνει η χαρά του κάθε εγκληματία με εισβολές στα σπίτια μας και δημόσιους αυνανισμούς σε κάθε στάση λεωφορείου, ασχολείται με τις ονειρώξεις του Αυγενάκη και της επιχειρηματικής του παρέας από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη.
Αλήθεια κύριε Χρυσοχοϊδη: Τί έγινε με το στοίχημά σας να πιάσετε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ και της Καρολαϊν;
Το χάσατε και είπατε να ασχοληθείτε με τα στοιχήματα του Αυγενάκη και της παρέας του;
Ο Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει στους Αυγενάκη, Χρυσοχοϊδη να βάλουν στο γύψο το ελληνικό μπάσκετ.
Το ελληνικό μπάσκετ θα νικήσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει.
Με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο».