Αυλαία για τo πρώτο Biofit Basketball Camp

Έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς ολοκληρώθηκε το Σάββατο (30/6) το πρώτο Biofit Basketball Camp.

Για δεκατέσσερις ημέρες (δύο περίοδοι των εφτά ημερών) περίπου 70 παιδιά προπονήθηκαν στο Biofit Basketball Camp. Στο διάστημα αυτό των δεκατεσσάρων ημερών τα παιδιά διδάχτηκαν πολλά… μυστικά του αθλήματος ενώ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και με λαμπρούς επισκέπτες του Camp.

Από το Biofit Basketball Camp πέρασαν οι:  Θοδωρής Παπαλουκάς, Στράτος Περπέρογλου, Έριν Μπούσερ, Γιάννης Καλαμπόκης, Χριστόφορος Στεφανίδης,  Γιώργος Τσιάρας, Μιχάλης Πελεκάνος, Ρήγας Παπαργυρόπουλος, Νίκος Κωστόπουλος (Καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ) και Παναγιώτης Ευστρατίου (Γηγενής  αθλητής).  Το «παρών» έδωσε και ο ιδρυτής του Camp, Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος κατάφερε να… ξεκλέψει λίγο χρόνο από την προετοιμασία του με την Εθνική Ανδρών και να βρεθεί δίπλα στα μικρά παιδιά.

«Η πρώτη περίοδος του Biofit Basketball Camp ολοκληρώθηκε και ελπίζω όλοι να έμειναν ικανοποιημένοι. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και μας βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης  τους χορηγούς οι οποίοι, σε μια δύσκολη συγκυρία για την οικονομία της χώρας μας,  μας πίστεψαν και μας στήριξαν σε αυτό μας το εγχείρημα και ελπίζουμε τη νέα χρονιά να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ερμιονίδας για τη φιλοξενία του και ελπίζω του χρόνου να καταφέρω να βρεθώ πολύ περισσότερο δίπλα στα παιδιά, κάτι που δεν κατάφερα να κάνω φέτος, όσο θα ήθελα, λόγω των υποχρεώσεων μου με την Εθνική ομάδα» δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος κατάφερε να επισκεφθεί το Camp για λίγες ώρες, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα, αλλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος. «Πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και του χρόνου θα είμαι και τις δεκατέσσερις ημέρες δίπλα στα παιδιά. Φέτος οι υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα δεν μου επέτρεψαν να είμαι καθημερινά δίπλα σας» ήταν το μήνυμα του Κώστα Καϊμακόγλου στους μικρούς του φίλους.