Αχέρων Καναλακίου: “Οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν τον κόπο των αθλητών, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα”

Για αλλοίωση αποτελέσματος από τα διαιτητικά σφυρίγματα στην αναμέτρηση με τον Αμπελώνα κάνει λόγο ο Αχέρων Καναλακίου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Σε αυτή τονίζουν ότι οι ρέφερι “… μη σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια των αθλητών μας και αδικώντας τους κατάφορα και επανειλημμένα επέφεραν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος” και ζητούν να σέβονται άπαντες την προσπάθεια και τον κόπο τους και να έχουν επί ίσοις όρους αντιμετώπιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Οι αρχές της ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια ως Αθλητική Ένωση Καναλακίου είναι ο Σεβασμός και η Φιλοξενία και τα τυχόν διαιτητικά λάθη που γίνονται στους αγώνες θεωρούμε ότι είναι ανθρώπινα και ότι γίνονται και στις δύο πλευρές.
Αυτή η αντιμετώπιση που δεχόμαστε τη φετινή σεζόν στα εντός έδρας παιχνίδια είναι ανεξήγητη αλλά και πάλι επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε με την διαιτησία αλλά με το ότι εμείς τι δεν κάνουμε καλά.
Αλλά αυτό που ζήσαμε στο χθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του Γ.Σ. Αμπελώνα δεν έχει προηγούμενο όπου γίναμε μάρτυρες μίας εχθρικής αντιμετώπισης από τα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη από την κα. Τσούρη και τον κ. Μπολάνο οι οποίοι μη σεβόμενοι τον κόπο και την προσπάθεια των αθλητών μας και αδικώντας τους κατάφορα και επανειλημμένα επέφεραν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Όμως κύριοι είμαστε ακόμη στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και έχουμε δείξει πόσο σεβόμαστε τον θεσμό μη αλλοιώνοντας καταστάσεις και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Εκπροσωπούμε το Νομό με ήθος και αξιοπρέπεια και φιλοξενία. Έχουμε την απαίτηση να σεβαστείτε τον κόπο και την προσπάθεια μας. Δεν ζητάμε εύνοια αλλά Σεβασμό και επί ίσοις όρους αντιμετώπιση.
Με τα παραπάνω δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε την καλή προσπάθεια του Γ.Σ. Αμπελώνα και τους συγχαίρουμε για τη νίκη.
Υ.Γ. Τα καταγγελλόμενα μπορούμε κάλλιστα να τα αποδείξουμε με το Video του αγώνα το οποίο μπορούμε να προσκομίσουμε όπου χρειαστεί”.