Α.Ο. Αγρινίου: Ψάχνει βοήθεια από την τοπική κοινωνία για τον παρόν και το μέλλον του

Προ ολίγων ημερών ολοκληρώθηκε η συνάντηση που αφορούσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Αγρίνιου. Κύριο μέλημα είναι η διατήρηση της ομάδας στην Α2, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις τρέχουσες και μελλοντικές οικονομικές υποχρεώσεις.

Του Πάνου Σταμούλη 

Οι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα, αλλά και το μπάσκετ κατ’ επέκταση, ζήτησαν τη στήριξη και τη βοήθεια της κοινωνίας της πόλης.

Αναλυτικά:

«Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πρωτοβουλία φίλων του μπάσκετ, φίλων του Α.Ο. Αγρινίου, ανθρώπων με ενδιαφέροντα για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής του Αγρινίου με βασικό θέμα συζήτησης τη διατήρηση και συνέχιση της παρουσίας της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Αγρινίου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Συζητήθηκαν οι τρόποι αλλά και ζητήθηκε η οικονομική συνδρομή των ανθρώπων αυτών, για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στις τρέχουσες αλλά και αυριανές της υποχρεώσεις.

Οι συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία αυτή ήταν με αλφαβητική σειρά:
Αθανασίου Χαρίλαος (Λάκης)
Βασιλόπουλος Γρηγόριος
Γερμανός Περικλής
Γεωργαντάς Γεώργιος
Γουργολίτσας Αλέξιος
Καββαδίας Θεόδωρος
Καγκάδης Σωτήριος
Καμαριάρης Νικόλαος
Καρβελάς Νικόλαος
Κόκκιος Αθανάσιος
Πατσατζόπουλος Αλέξανδρος
Σαπλαούρας Νεκτάριος
Σερέτης Γρηγόριος
Σωτηρόπουλος Γεώργιος
Τσιαμάκης Νικόλαος
Φλώρος Σπυρίδων.

Η αρχή έγινε και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.
Κλείνοντας την ενημέρωση αυτή όλοι οι παραπάνω κύριοι κάνουν έκκληση – κάλεσμα προς την κοινωνία του Αγρινίου για διεύρυνση της λίστας αυτής των φίλων – υποστηρικτών, για να μπορέσει η ομάδα μας να εκπροσωπηθεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σας περιμένουμε».