Αll Star Game: Δεν… χαμπαριάζουν οι μικροί από καιρικές συνθήκες!

all-star-2014Ο καιρός μπορεί να μην βοηθούσε ιδιαίτερα, αφού το ψιλόβροχο έμοιαζε ν’ αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, όμως οι μικροί φίλοι του μπάσκετ φρόντισαν να δείξουν ότι δεν… χαμπαριάζουν από καιρικές συνθήκες! Κι έτσι το τουρνουά «3 on 3» που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων – στο πλαίσιο του «All Star Game», στην πλατεία της Αγοράς στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερα από 180 αγόρια και κορίτσια διαγωνίσθηκαν, με τρόπαιο τη. χαρά του αθλήματος και έδειξαν ότι το μπάσκετ έχει μέλλον σε μια πόλη, όπως τα Χανιά. Συνολικά συμμετείχαν 36 ομάδες αγοριών και 14 ομάδες κοριτσιών, ηλικίας από 12 ετών και κάτω. Το τουρνουά διεξήχθη με σύστημα ομίλων και εν συνεχεία, νοκ άουτ αγώνων, μέχρι και τους τελικούς. Οι νικητές πήραν μετάλλια, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσε η παρουσία 5 διεθνών καλαθοσφαιριστών με την Εθνική Νέων που θα δώσουν το «παρών» στο All Star Game. Οι Γρηγόρης Μποχωρίδης, Αλέξανδρος Βεζένικοφ, Γιάννης Παπαπέτρου, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Δημήτρης Αγραβάνης έκαναν τις απονομές στους νικητές, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα στα παιδιά. Στο τουρνουά «3 on 3» που άνοιξε την. αγωνιστική αυλαία του 21ου All Star Game παρέστησαν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης και ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λειψάκη. Η διοργάνωση ήταν πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ, του ΠΣΑΚ και του Δήμου Χανίων.