Βάβουλας: «Νομίζω ότι θα σωθούμε»

Βαθμολογική “ανάσα” πήρε ο Πανναξιακός με τη νίκη του επί του Προμηθέα Χαλανδρίου αλλά ο, Τάσος Βάβουλας, σε δηλώσεις του στο sportcyclades.gr, φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

«Έχουμε προσπαθήσει όλη τη χρονιά, έχουμε δείξει αρκετή βελτίωση. Χάσαμε ένα παιχνίδι στον πρώτο γύρο από τον Προμηθέα γιατί πιο λογικό ήταν ότι ήμασταν ανέτοιμοι. Προσπαθούμε συνέχεια να βελτιωνόμαστε. Βέβαια, η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει εδώ. Έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το επόμενο κόντρα στον Έσπερο Λαμίας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των νησιωτών και συνέχισε:

«Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι πάρα πολύ δύσκολη. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέσα από όλα. Από τα παιχνίδια, από τις νίκες, από τις ήττες. Νομίζω πως έχουμε κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Είμαστε αισιόδοξοι».

Θα γίνει το… θαύμα και στο τέλος θα σωθεί ο Πανναξιακός; «Όσο δεν σε τελειώνει κάποιος και συνεχίζεις να ελπίζεις τότε ναι νομίζω ότι θα σωθούμε. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία κι εμείς δεν είμαστε από αυτούς που καταθέτουν τα όπλα τόσο εύκολα».