Βίκος Ιωαννίνων: Με Τσουκανέλη στο “τιμόνι”

Ο Σοφοκλής Τσουκανέλης είναι ο διάδοχος του Θωμά Κωστόπουλου στον πάγκο του Βίκου Ιωαννίνων.

Ο 42χρονος προπονητής από τα Ιωάννινα ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης, προκειμένου να ηγηθεί της νέας προσπάθειας στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. «Με χαρά αποδέχτηκα τη πρόταση της διοίκησης του Βίκου να αναλάβω τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Θα προσπαθήσω μαζί με τους συνεργάτες μου μέσα από τη καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Καλή σεζόν εύχομαι σε όλους, με υγεία», τόνισε ο Τσουκανέλης.

Στο μεταξύ, ο Βίκος αποχαιρέτησε άλλους δύο παίκτες από την περσινή ομάδα, τους Δημήτρη Αντωνίου και Δημήτρη Αποστολίδη. Είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Καλαμπάκας, Γιάννης Κοτσάνος, Νίκος Ιωαννίδης, Παναγιώτης Δήμος και Κώστας Σταυρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Βίκου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σοφοκλή Τσουκανέλη, ο οποίος αναλαμβάνει ως ο νέος head coach της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο 42χρονος γιαννιώτης τεχνικός προέρχεται από τα σπλάχνα του ΑΓΣΙ Ιωαννίνων, αφού από το 2007 και για 15 χρόνια εργάστηκε ως προπονητής τόσο στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, όσο και στο αντρικό τμήμα του συμπολίτη. Καλύτερη σεζόν του ως προπονητής του ΑΓΣΙ ήταν η σεζόν 2021-22 όταν και τερμάτισε στην 6η θέση της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Βοηθός του στον πάγκο του Βίκου Ιωαννίνων θα είναι ο Ηλίας Κουγιουμτζίδης, 26 ετών από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν μέρος του τεχνικού team των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Καλωσόρισες στην ομάδα μας Σοφοκλή».