Βαρδιάνος: «Δεν υπάρχει θέμα προπονητή και παικτών»

Να βρει ξανά τον εαυτό του θέλει ο Αμύντας καθώς η κάκιστη ήττα από το εξαμελές Παγκράτι στο Μετς, τους έφερε σε δυσχερή θέση όσον αφορά στην παραμονή τους στην κατηγορία.

Ωστόσο, για τον Θοδωρή Βαρδιάνο όπως δήλωσε «www.infobasket.gr»  η ήττα αυτή δεν σημαίνει κάτι φοβερό τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή, αλλά και παικτών.

«Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το πόσοι απαρτίζουν μια ομάδα. Στο παρκέ παίζουν πέντε εναντίον πέντε. Δεν θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια των παικτών του Παγκρατίου, έχω βρεθεί και εγώ στην θέση τους άλλωστε παλαιότερα, αλλά το ότι κέρδισαν παίκτες με πλήρη ρόστερ δεν αλλάζει κάτι. Επειδή όλη η ομάδα έχει δέκα παίκτες δεν σημαίνει ότι είναι ανίκητη», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος φόργουρντ και συνέχισε:

«Μια ήττα κάναμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παραπαίει η ομάδα. Υπολείπονται τέσσερα παιχνίδια από τα οποία πρέπει να πάρουμε τα δυο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Δεν είναι ότι η ξαφνικά λοιπόν ήταν καλή και έγινε κακή».

Τέλος, για τις… μουρμούρες που ακούστηκαν στο τέλος από παράγοντες της ομάδας δήλωσε: «Σε κάθε ομάδα υπάρχουν παράπονα αλλά όλοι εξακολουθούν και βρίσκονται στην θέση τους. Δεν υπάρχει θέμα προπονητή αλλά ούτε και παικτών. Η χρονιά θα ολοκληρωθεί με την υπάρχουσα ομάδα».