Βασιλόπουλος:«Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Μία δυνατή μάχη έχει μπροστά του (8/4) ο Φάρος Κερατσινίου καθώς αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Φώτης Βασιλόπουλος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τον αυριανό αγώνα αναφέροντας της σημασία που έχει για εκείνους αυτό το παιχνίδι.

 «Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς αφενός για να επανέλθουμε στις νίκες, μετά την ήττα το περασμένο Σάββατο από τον Εθνικό και αφετέρου για να συνεχίσουμε διεκδικώντας την καλύτερη βαθμολογική θέση για τα πλέι οφ. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την κακή παρένθεση και εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας γι’ αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να επικρατήσουμε απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος».

Για να συνεχίσει, λέγοντας: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιους αγώνες και θα έρθουν έτοιμοι να μας αντιμετωπίσουν. Το θέμα είναι κατά πόσο εμείς θα τους αφήσουμε το περιθώριο να διεκδικήσουν τη νίκη.  Θέλουμε να κερδίσουμε και θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Περιμένουμε όλους τους φίλους του Φάρου να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθειά μας».