Βισκαδουράκης: «Επιτακτική η νίκη»

Την ανάγκη της νίκης στον αυριανό (12/4, 16:00) αγώνα απέναντι στους Μαχητές τόνισε σε δηλώσεις του στο Cretalive.gr ο Γιάννης Βισκαδουράκης. Παράλληλα, ο προπονητής του Ηρακλείου απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να στηρίξει στο ίσως πιο καθοριστικό «βήμα» για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Για την κατάσταση του Ηρακλείου: «Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από ότι πριν ένα μήνα. Απέναντι στην Λάρισα παίξαμε και καλό μπάσκετ, παρά την ήττα. Κάναμε κατάθεση ψυχής με τον Ηρακλή, και χάσαμε στην τελευταία φάση, το ίδιο περίπου συνέβη και στην Καβάλα»

Για το κρίσιμο ματς κόντρα στους Μαχητές τόνισε: «Βρισκόμαστε κοντά στην εξασφάλιση των πλέι – αουτ, θέλουμε να έρθει ο κόσμος του Ηρακλείου να βοηθήσει την ομάδα για να πετύχουμε το στόχο μας. Παρά τις δυσκολίες που περάσαμε με τους τραυματισμούς έχουμε προσπαθήσει πολύ στα τελευταία ματς. Πρέπει να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στα πλέι άουτ και να σε δεύτερη φάση μην πάμε σε πλέι άουτ με 0-2 (νίκες – ήττες) από καμία ομάδα.Βα την Μεγάλη Τετάρτη απέναντι στους Μαχητές».