Βιώνουμε απογοήτευση και αίσθημα κοροϊδίας”, φωνάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Δεν έχουν δει το… χρώμα του χρήματος από τον περασμένο Νοέμβρη και εκείνο που νοιώθουν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι ένα αίσθημα απογοήτευσης και κοροϊδίας, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωσή τους, καθώς παραμένουν απλήρωτοι και δεν γνωρίζουν πότε θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους…

«Η ομάδα μετά από πολλά χρόνια κατάφερε πέρσι να πανηγυρίσει την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Παρά την επιτυχημένη χρονιά οι παίχτες δεν εξοφλήθηκαν, μερίδα των οποίων αποχώρησε υπό το φόβο να επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο. Η αλλαγή της Διοικούσας Επιτροπής, οι εγγυήσεις που λάβαμε καθώς και η επιθυμία να αγωνιστούμε σε εθνική κατηγορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου μας οδήγησε στην παραμονή μας στην ομάδα.

Γρήγορα αντιλαμβανόμενοι την αφερεγγυότητα της διοίκησης απέναντι μας, ζητήσαμε άμεση συνάντηση και με τις δυο πλευρές της διοίκησης, παρουσία του Προέδρου κ. Νίκου Τσεκούρα και μελών της διοικούσας επιτροπής των παλαιμάχων. Σε αυτή τη συνάντηση λάβαμε άλλη μια φορά εγγυήσεις από τον ίδιο τον πρόεδρο για αποπληρωμή των τότε οφειλών, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που προέβλεπε την εξόφληση μας.

Ενώ διανύουμε το τελευταίο δεκαπενθήμερο των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων σε νέα συνάντηση που ζητήσαμε από τα δύο μέρη της διοίκησης πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπου αξίζει να σημειωθεί πως μόνο η Δ.Ε. εμφανίστηκε, λάβαμε εκ νέου υποσχέσεις για μερική εξόφληση μας και το ίδιο έγινε και τηλεφωνικά και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ερασιτέχνη.

Παρόλα αυτά παραμένουμε απλήρωτοι από τον μήνα Νοέμβριο και έπειτα. Όλη αυτή την περίοδο βιώνουμε την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς συμπεριφοράς. Σε κάθε μας συνάντηση με τον ερασιτέχνη και την Δ.Ε υπάρχουν διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρούνται.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι οι παίχτες βρισκόμαστε στη μέση, καθώς από τη μια πλευρά η Δ.Ε. ρίχνει τις ευθύνες στον ερασιτέχνη και ο ερασιτέχνης με τη σειρά του στη Δ.Ε., με αποτέλεσμα κανένας τους να μην τηρεί τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί.

Ζητούμε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου(όποια και αν είναι αυτή) την εξόφληση των οφειλόμενων στο σύνολο της ομάδας για την αποκατάσταση του ονόματος και της αξιοπιστίας του συλλόγου, ο οποίος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί ανεξαρτήτως προσώπων».