Βλάχος: «Ο ΟΦΗ επιστρέφει σοφότερος»

Ο στόχος του ΟΦΗ επιτεύχθηκε αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής της Β ‘ εθνικής. Ο τεχνικός των κρητικών, Βαγγέλης Βλάχος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την υλοποίηση του στόχου και την επιστροφή του ΟΦΗ, μετά από ένα χρόνο, στην Α2.

«Ο περσινός σχεδιασμός ήταν για ομάδα της Β’ Εθνικής και η άνοδος στην Α2 ήρθε την τελευταία στιγμή. Η περσινή χρονιά αποτέλεσε μία εμπειρία για τους ανθρώπους της ομάδας. Στον ΟΦΗ υπάρχει όραμα και ο στόχος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακόμα και στην Α1», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των κρητικών και συνέχισε:

«Εκείνη η ομάδα είχε κάνει τον κύκλο της κι έτσι άλλαξα το 80% της ομάδας. Από την αρχή ήμασταν φαβορί για την άνοδο, κάτι που δεν ήταν και τόσο εύκολο να το διαχειριστείς. Το βάρος του φαβορί δημιουργεί μεγάλη πίεση. Το κλίμα ήταν πολύ καλό  και κανένας δεν έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Η χρονιά έκλεισε ιδανικά και ο ΟΦΗ επιστρέφει πλέον στην Α2, όντας σοφότερος. Από εκεί και πέρα θα κάτσουμε να συζητήσουμε. Να δούμε τις δυνατότητές μας και να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους συνεργάτες του, τους οποίους ευχαρίστησε: «Eλπίζουμε να δώσαμε μία χαρά στον κόσμο που είναι πικραμένος με τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Ξημέρη, τον Μανώλη Σφακιανάκη, τον Μιχάλη Ρωμανίδη, τον συνεργάτη μου, Γιώργο Γωνιωτάκη και τον φυσικοθεραπευτή μας Μιχάλη Μπαντουβέρη. Το οικονομικό είναι ένα θέμα, όμως ο ΟΦΗ είναι σε καλύτερη μοίρα από άλλες ομάδες κι έχει τη δυναμική να ανταπεξέλθει».