Βλάχος: «Τον ήθελα στην ομάδα μου», Καλαμπάκος: «Ο Μίχαλος θα έχει να κάνει με εμάς»

Στο επεισοδιακό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΒΑΚ, το συγκρότημα το Βαγγέλη Βλάχου ηττήθηκε από το Πέραμα και ο τεχνικός των κρητικών τόνισε πως η ομάδα του ήταν απροετοίμαστη στο να αντιμετωπίσει τις απουσίες των τριών ψηλών, ενώ δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στο περιστατικό με τον Νίκο Μίχαλο.

«Είχαμε καλές σχέσεις και μάλιστα τον ήθελα στην ομάδα μου. Με προκάλεσε και από την αρχή μου μιλούσε. Μου είπε μια κουβέντα που την λέει κάποιος που είναι κακό παιδί. Τέλος πάντων, με τον Μίχαλο ας ασχοληθούν στο Πέραμα», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε  για την εξέλιξη του αγώνα:

«Η εμφάνιση είναι απόρροια των προβλημάτων που έχουμε τις τελευταίες ημέρες. Ημασταν απροετοίμαστοι για το πως θα αντιμετωπίσουμε την απουσία των τριών ψηλών της ομάδας μας. Το κυριότερο είναι ότι δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε προπόνηση.

Στην άμυνα ήμασταν νωθροί, κάποια στιγμή ξυπνήσαμε και εκεί έγινε το συμβάν. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Σίγουρα, είναι η αρχή του πρωταθλήματος όμως δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Είναι μια κακιά ήττα όμως το πιστεύουμε και γνωρίζουμε ότι είμαστε καλή ομάδα».

Καλαμπάκος: «Ο Μίχαλος θα έχει να κάνει με εμάς»

Από την πλευρά του ο Ντίνος Καλαμπάκος ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του Νίκου Μιχάλου,  ενώ χαρακτήρισε παρωδία το 4ο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

«Γνωρίζω αρκετά χρόνια τον Βαγγέλη (σημ. Βλάχο) και πιστεύω ότι αυτό που μου είπε για τον Μίχαλο είναι αλήθεια. Ο Μίχαλος θα έχει να κάνει με εμάς. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη και είναι ανεπίτρεπτο να μιλάει έτσι ο οποιοσδήποτε. Το μπάσκετ πρέπει να είναι μια διασκέδαση για όλους μας και με αυτά που γίνονται δεν διασκεδάζει κανένας», δήλωσε ο τεχνικός του Περάματος χαρακτηρίζοντας το τελευταίο δεκάλεπτο “παρωδία”:

«Χάλασε ένα παιχνίδι για λόγους που δεν έπρεπε να παρουσιαστούν. Χαλάσαμε την εικόνα μας σαν ομάδα και τις σχέσεις μας με τον ΟΦΗ γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε περάσει μαζί. Τα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν πολύ καλά και παίχτηκε πολύ όμορφο μπάσκετ. Δυστυχώς, το 4ο δεκάλεπτο ήταν μια παρωδία και όποιος “πετούσε” την μπάλα θα κέρδιζε».

Πηγή: www.gentikoule.gr