Βλάχος: «Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Αρκαδικός έκαμψε την αντίσταση του Δούκα παίρνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Για τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος μίλησε σε δηλώσεις το ο Λάμπρος Βλάχος, σχολιάζοντας παράλληλα την εικόνα των Αρκάδων.

Για το παιχνίδι : «Περιμέναμε αυτό τον αγώνα πως και πως. Μπήκαμε πιο χαλαρά από θα έπρεπε παρότι είχαμε πει ότι αυτό είναι το πιο δυνατό μας ματς. Δεν το κάναμε αυτό στην αρχή αλά η είχαμε θέληση για την νίκη και στο τέλος όλα πήγαν καλά».

Για την σπουδαιότητα του αποτελέσματος: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με αυτή τη βαθμολογική σημασία πάντα ο γηπεδούχος όταν ο αγώνας πάει στις λεπτομέρειες είναι αυτός που έχει το περισσότερο άγχος. Στο τέλος όμως δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι που χτίζουμε καθημερινά στο γήπεδο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη μας άρεσε ακόμα περισσότερο».

Για τον κόσμο και τη βοήθεια του στο να έρθει η νίκη: «Η παρουσία του κόσμου μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν ήμασταν μόνοι μας. Στα κρίσιμα σημεία οι φίλαθλοι μας μας δίνουν ώθηση και πάμε όλοι μαζί»