Βλάχος: «Τα παιδιά έχουν αλλάξει… τσιπάκι»

Η νίκη, σε συνδυασμό με την εμφάνιση, κόντρα στην ΑΕΛ σκόρπισε στον Εθνικό παρόλαυτά το αποτέλεσμα αυτό, ανήκει στο παρελθόν καθώς  οι πειραιώτες έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τους Μαχητές.

“Αν κάνουμε το λάθος να μείνουμε στο τι πετύχαμε χθες, στο τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα απογοητευτούμε με τη συνέχεια. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα, η ομάδα ακόμα δεν έχει σωθεί μαθηματικά, πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε τους Μαχητές, για να αλλάξουμε στόχευση και να πούμε ότι έχει βγει το βασικό μας πλάνο” δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο στους παίκτες του να βγουν από το… πρόγραμμα.

“Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Κάναμε καλές προπονήσεις, έχουν αλλάξει “τσιπάκι”, όμως η ομάδα μας έχει αρκετούς νέους και άπειρους αθλητές, που μπορεί να παρασυρθούν, γι’ αυτό και ο αυριανός αγώνας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Άλλωστε οι Μαχητές έχουν ομάδα με πείσμα και παλεύουν όλα τα παιχνίδια” συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ, ανέφερε. “Δεν είναι θέμα ατομικής απόδοσης, όλη η ομάδα έπαιξε καλά και μέσα από την ομαδική δουλειά βγήκαν τα σουτ. Δεν με νοιάζει πόσους πόντους θα βάλω αύριο. Ας μην πετύχω κανέναν, αρκεί ο Εθνικός να βγει νικητής από την αναμέτρηση”.