Βλιώρας: “Η αντοχή και ο ρυθμός έκριναν το αποτέλεσμα”…

Σε δύο στοιχεία που έγειραν την πλάστιγγα και οδήγησαν στην ήττα τον Ολυμπιακό Βόλου στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βλιώρας. “Το παιχνίδι κρίθηκε στην αντοχή της ομάδας των Τρικάλων και στο ρυθμό που διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του”, σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε: “Είναι από τις ομάδες που μπορούν να αντέξουν σε όλο το παιχνίδι και να αγωνίζονται και ήταν βασικό συστατικό της επικράτησής τους. Εμείς, από την πλευρά μας, κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και επανερχόμαστε πλέον στο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας, στις 5 Ιανουαρίου. Είναι, σαφώς μια αδύναμη ομάδα, αλλά επειδή κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, επικεντρωνόμαστε σε αυτό”.

Στάθηκε βέβαια και στην εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου. “Ήταν ένα παιχνίδι που παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην πιο πλήρη ίσως, ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να πετύχουμε 84 πόντους απέναντι στον Αίολο, που σημαίνει ότι επιθετικά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ίλτσογλου τραυματίστηκε στα πρώτα 10-12 λεπτά και η ομάδα έχασε μία πολύ σημαντική μονάδα, για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, ενώ δεν είχαμε στη διάθεσή μας, τόσο τον Καραμήτσο, αλλά και τον Σπανόπουλο που έλειψε για οικογενειακούς λόγους”.

Όσον αφορά τη συνέχεια, το “μενού” περιλαμβάνει ξεκούραση, αλλά και μία σειρά από φιλικά παιχνίδια για να διατηρήσει η ομάδα τον αγωνιστικό της ρυθμό. “Θα δώσουμε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα”, αποκάλυψε ο Γιώργος Βλιώρας και συμπλήρωσε: “Συγκεκριμένα, θα παίξουμε την ερχόμενη Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου με την Ανάληψη, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου με την Αγριά και στις 2 Ιανουαρίου με τη Νίκη Βόλου, που έχει ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική. Η ομάδα θα είναι ελλιπής λόγω απουσιών κάποιες από τις μέρες των Χριστουγέννων, αλλά θα είναι χρήσιμα τεστ για εμάς, για να κρατηθούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς”.