«Βολές» στη διοίκηση της ΕΚΑΣΘ από την «Καλαθοσφαιρική Ανανέωση»

kalathosfairiki ananeosiΓια συνεχή ατοπήματα κατηγορεί η «Καλαθοσφαιρική Ανανέωση» τη διοίκηση της ΕΚΑΣΘ, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε. Η «Καλαθοσφαιρική Ανανέωση» είναι η κίνηση που θέτει υποψηφιότητα στις επικείμενες αρχαιρεσίες στην ΕΚΑΣΘ.

Το κείμενο της κίνησης αναφέρει:
«Η ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ θα ήθελε να επισημάνει στα Σωματεία της ΕΚΑΣΘ τα εξής:

Η διοίκηση της ΕΚΑΣΘ συνεχίζει την προσφιλή της τακτική και πέφτει, από το ένα ατόπημα στο άλλο:

1. Τη Δευτέρα 15/2/2016 η Ένωση κάλεσε τα σωματεία Α Κατηγορίας Γυναικών για να συζητήσουν το θέμα με την ασάφεια που προέκυψε σχετικά με τη συνέχιση του πρωταθλήματος, από τη Συμπληρωματική Προκήρυξη. Στη συγκέντρωση τους ανακοινώθηκε ότι θα συνεχιστεί η διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Σε ερώτηση – πρόταση συζήτησης για άλλο τρόπο διεξαγωγής, πήραν την απάντηση ότι κάτι τέτοιο θα συζητηθεί… του χρόνου! Ωραία, δημοκρατική αντίληψη διοίκησης Ένωσης Σωματείων.
2. Με λιτή ανακοίνωση, την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις, η Ένωση έκανε γνωστή τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, με μόνη αλλαγή, αυτήν του προέδρου της, το όνομα του οποίου αναφέρθηκε στις προηγούμενες ανακοινώσεις της ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. Η Ένωση δείχνει πώς αξιολογεί τους συνεργάτες της: Με συνοπτικές διαδικασίες. Ή είσαι μαζί μας, ή… αποβάλλεσαι! Απαγορεύεται να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις; Είναι «αντιφρονούντες» όσοι έχουν άλλη άποψη και πρέπει να αποβάλλονται; Πώς μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη στην απόδοση δικαιοσύνης, την οποία όλοι επιδιώκουμε, όταν επικρατούν τέτοιου είδους λογικές; Μήπως, αν κάποιος διαβάσει αυτό το κείμενο στο Facebook, δε θα πρέπει να κάνει.. Like, για να μην… χαρακτηριστεί; Γιατί χωρίζουν τους παράγοντες σε «φίλους» και «εχθρούς»; Πότε θα καταλάβουν ότι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ»