Βουρνάς: «Το πιο σημαντικό και κομβικό παιχνίδι»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Χαρίλαους Τρικούπη εν όψει του αυριανού ντέρμπι (25/2) με την Καβάλα. Η εβδομάδα των προπονήσεων ολοκληρώθηκε με χαλαρή πρωινή προπόνηση και βιντεοθεραπεία για τους παίχτες μας και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο αυριανό πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στη συγκάτοικο στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα Καβάλα.

Ο Γιάννης Δημητριάδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του καθώς είδε τη τελευταία στιγμή και το Νάσο Περρωτή να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του στον ώμο και να δίνει κανονικά το παρών στη τελευταία προπόνηση και θα βρίσκεται κανονικά στη 12αδα. Στην 12αδα επιστρέφει μετά από απουσία δύο παιχνιδιών και ο αρχηγός Ντίνος Σταυρόπουλος ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι και προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα.

Οι παίχτες και το προπονητικό επιτελείο δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα αναγνωρίζοντας όλοι τη σημασία του αυριανού παιχνιδιού. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και υπάρχει συγκροτημένη αισοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα διατηρήσει την ομάδα στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα διατηρήσει την έδρα μας αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα.
Όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον του κόσμου για το αυριανό παιχνίδι είναι στα ύψη και το κλειστό Δακ Μεσολογγίου αναμένεται κατάμεστο.

Η διοίκηση του Συλλόγου απευθύνει έκκληση στο φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει το αυριανό παιχνίδι να προσέλθει από νωρίς στο γήπεδο για να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Συλλόγου στο Youtube εν όψει της αναμέτρησης έκανε αυτή την εβδομάδα ο Ανδρέας Βουρνάς.