Βούλγαρης: «Είμαστε ομάδα που έχει μεγάλους στόχους»

Ο Ιωνικός Νικαίας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με το… δεξί  καθώς την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε το «διπλό» επί της Πεντέλης. Για τη νίκη αυτή μίλησε ο Νίκος Βούλγαρης στο επίσημο site της ομάδας, ενώ σχολίασε και το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη.

Οι πρώτες εντυπώσεις, μετά τη νίκη επί της Πεντέλης;

«Ήταν μια δύσκολη πρεμιέρα, όπως όλες οι πρεμιέρες. Εμείς είμαστε μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους. Αν και είναι νωρίς ακόμα, τέτοια παιχνίδια είναι κομβικά γιατί όταν ξεκινάς με εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη».
Για τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ;

«Ο κόσμος ήταν υπέροχος. Μακάρι να συνεχίσει να είναι κοντά μας και φυσικά να τον ζεστάνουμε κι εμείς όσο γίνεται, με περισσότερες νίκες».
Επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Εργοτέλη στον Πλάτωνα. Τι σκέφτεσαι για το επερχόμενο παιχνίδι;

«Ο κόσμος να μας βοηθήσει και σ’ αυτό το παιχνίδι και να έρθει όσο πιο κοντά γίνεται στην ομάδα. Αξίζει αυτή η προσπάθεια. Πραγματικά, εγώ θεωρώ ότι στο τέλος θα τους κάνουμε χαρούμενους. Από κει και πέρα, είναι ένα παιχνίδι που κι αυτό θα είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί για να πετύχουμε το στόχο μας».