“Γέμισαν” τη ρακέτα με τον Κατσίμπα οι Ίκαροι Τρικάλων

Στην προσθήκη ενός παίκτης που θα “γεμίσει” τη ρακέτα της ομάδας προχώρησαν οι Ίκαροι Τρικάλων. Ο 19χρονος Δημήτρης Κατσίμπας θα φορά τη νέα περίοδο τη φανέλα της ομάδας, έχοντας επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε στο κολέγιο Bosco της Ιντιάνα.

Στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης των Ικάρων στάθηκε στην πρόκληση της Β’ Εθνικής καθώς θα προσπαθήσει να αναδειχτεί, βοηθώντας και την ομάδα του: “Δεν έχω αγωνιστεί ξανά σε μεγάλη εθνική κατηγορία και σίγουρα αποτελεί πρόκληση αυτό για μένα. Γνωρίζω πως η ομάδα αποτελείται τόσο από έμπειρους όσο και από νεαρούς αθλητές στους οποίους ο κόουτς δίνει χρόνο συμμετοχής. Θέλω να παίξω και να προσπαθήσω να αναδειχτώ βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Κατσίμπας που απάντησε θετικά στην πρόταση της τρικαλινής ομάδας έχει ύψος 2,08μ, ενώ για δύο χρόνια βρέθηκε στον Ολυμπιακό κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας στο εφηβικό. Στην συνέχεια βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου έπαιξε μπάσκετ στο Bosco της Ιντιάνα για έναν χρόνο ανεβαίνοντας επίπεδο. Λόγω κορονοϊού αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και έτσι οι Ίκαροι θα είναι η επόμενη ομάδα στην μπασκετική του πορεία.