Γαλάνης: «Ηλιάδης, ο “Γκάλης” της κατηγορίας»

Για ακόμα ένα Σάββατο ο Πιειρκός Αρχέλαος δίνει ένα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φοράς απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά.  Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι μεγάλο κάτι που επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας και είναι με μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος της Α2 και αυτό είναι μια φοβερή επιτυχία του Λαγκαδά και της διοίκησής του. Αποτελείται από έμπειρους παίκτες που έχουν θητεύσει και στην Α1 με πρώτο και καλύτερο τον Ηλιάδη, ο οποίος είναι ο «Γκάλης» της κατηγορίας, ενώ στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Θέλουμε όλο τον κόσμο να έρθει να μας συμπαρασταθεί και να δει το παιχνίδι».

Κάλεσμα του Σ.Φ.Ι.Π.

«Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων “50 Χρόνια Πιερικός” σας καλεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17:00 σε δύο σπουδαίες παραστάσεις για να τιμήσουμε την Ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας του Νομού μας.

Παράσταση FL: Στο Πιερικό Στάδιο η ποδοσφαιρική κομπανία του Πιερικού με τη συμμετοχή της ιστορικής Παναχαϊκής που γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια ιστορίας της και

Παράσταση Α2: Στο Kλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης η μπασκετική κομπανία του Πιερικού/Αρχέλαου με τη συμμετοχή του γειτονικού Ερμή Λαγκαδά.

Το έργο που ανεβαίνει ταυτόχρονα και στις δύο παραστάσεις είναι το ίδιο: “Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ”

Καλούμε λοιπόν όλους τους Πιεριείς ανεξάρτητα από τις αθλητικές τους πεποιθήσεις και αφού διαλέξουν πρώτα την παράσταση της αρεσκείας τους, να γεμίσουν τις κερκίδες των δύο αυτών αθλητικών χώρων.

 

Για να γευτούμε όλοι μας, μαζί με τους αγωνιζόμενους αθλητές, τη χαρά του Αθλητισμού και της Νίκης.
Στην Κατερίνη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 στις 17:00 η ώρα Ελλάδος θα δείχνει: ΠΙΕΡΙΚΟΣ».