Γαλάνης: «Η ηρεμία και συγκέντρωση παίζουν κύριο ρόλο»

Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής δεν αρκεί… Ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη φαντάζει επιτακτική. Για το επερχόμενο ματς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Δημήτρης Γαλάνης, ενώ αναφέρθηκε και σε έναν παλιό παίκτη της ομάδας, τον Γιάννη Ροδοστόγλου.

«Είναι χαρά και πρόκληση να παίζουμε τέτοια παιχνίδια, σημαντικά, όπου για μένα η ηρεμία και συγκέντρωση παίζουν κύριο ρόλο. Θα συναντήσουμε και έναν πολύ καλό αθλητή και άνθρωπο, το Γιάννη Ροδοστόγλου, ο οποίος στο πέρασμά του από την Κατερίνη άφησε μπάσκετ και χαρακτήρα. Η Ερυθραία είναι τυχερή που τον έχει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Το σώμα και η ψυχή έχουν ανάγκη από νέες προκλήσεις, αρκεί να τις αντέχεις…».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Μαλτέσιος επισήμανε: «Το Σάββατο παίζουμε με μια καλή ομάδα στην έδρα της, η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, τον Πανερυθραϊκό.  Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα πάμε στην Αθήνα για ένα κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Με πολύ καλή άμυνα, με λίγα λάθη και έχοντας στις βαλίτσες μας πολλές πιθανότητες που μας αναλογούν για την νίκη, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».