Γαλάνης: «Ο δρόμος είναι μακρύς»

Ο Πιερικός Αρχέλαος έστω και δύσκολα κατέκτησε τους δύο βαθμούς απέναντι στο Παγκράτι. Ο Δημήτρης Γαλάνης σε δηλώσεις στου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στη νίκη αυτή δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του για το σθένος με το οποίο έπαιξε.

«Είχα πει όλη την εβδομάδα ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας γιατί είχαμε δύο βασικές απουσίες, του Ιωακειμίδη που λείπει πολύ καιρό και του Μαλτέσιου που χτύπησε την περασμένη βδομάδα. Σ΄ αυτές προστέθηκε και του Φουτσιτζή που τον ταλαιπώρησε το ισχίο του, καθώς και του Πανάρα που είχε μια αδιαθεσία. Όταν λείπουν από μια ομάδα τέσσερις από την πεντάδα, λογικό είναι ότι αυτή κομματιάζεται», σχολιάζει αρχικά ο τεχνικός του Πιερικού Αρχέλαου και συνεχίζει:

« Έχω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί έδειξε σθένος και σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που έπαιξε χωρίς άγχος. Το Παγκράτι έχει πολύ καλή ποιότητα. Μπορεί να έχει επτά παίκτες, αλλά είναι επτά παίκτες πολύ έμπειροι και πάρα πολύ καλοί. Ο κόσμος όταν βλέπει μια ομάδα να με παιδιά τα οποία δεν ήταν ποτέ έτοιμα να παίξουν, πρέπει να δείχνει κατανόηση. Ο δρόμος είναι μακρύς και αυτή η νίκη μας δίνει χρόνο να γυρίσουν και τα άλλα παιδιά. Η προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας, πέσουμε δεν πέσουμε, σημαίνει γι΄ αυτή σωτηρία, σημαίνει ότι υπάρχει μπάσκετ στην Κατερίνη».