Γαρμπής: «Ενα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια»

Ο Κανέλλος Γαρμπής μίλησε στην ιστοσελίδα του Αρκαδικού σχολιάζοντας το αυριανό (4/3) παιχνίδι με τον Αίολο, χακρακτηρίζοντάς το σημαντικό, για τον τραυματισμό του αλλά και τη σημαντική στήριξη του κόσμου.

-Σημαντικό το παιχνίδι με τον Αίολο το Σάββατο. Είστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά;

«Το ματς με τον Αίολο είναι από τα πιο κρίσιμα και ίσως το πιο σημαντικό. Ερχόμαστε από μια ήττα που μας στοίχισε, αλλά παράλληλα μας έχει πεισμώσει πιο πολύ για τη νίκη. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το παν είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

-Παρόλο τον τραυματισμό που είχες ,όποτε σε χρειάζεται ο προπονητής σου, δείχνεις έτοιμος. 

«Δουλεύω σκληρά όλη την εβδομάδα και κάθε φορά που με χρειάζονται ο προπονητής μου και η ομάδα μου, δίνω το 100%. Σίγουρα ο τραυματισμός μου ήρθε σε κακή περίοδο, αλλά έτσι είναι ο πρωταθλητισμός: μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ευτυχώς, είχα πολύ μεγάλη βοήθεια από τους γιατρούς, τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ και επανήλθα όσο πιο γρήγορα μπορούσα».

-Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;

«Ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης μας και αυτό το αποδεικνύει κάθε Σάββατο, που είναι παρών και γεμίζει το γήπεδο. Από τη μεριά μας, εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».