Γειτονική… δοκιμασία για το Άργος Ορεστικό που προετοιμάζεται στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής για τον αγώνα με τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Ο κυριακάτικος αντίπαλος του, αν και νεοφώτιστος, κατάφερε ήδη να πανηγυρίσει μια φορά, κάτι που φιλοδοξούν να κάνουν και οι παίκτες του Άργους στο μεταξύ τους παιχνίδι. Τα δύο πρώτα παιχνίδια μπορεί να μην είχαν την εξέλιξη που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας αλλά είναι ακόμα η αρχή…

Οι δυσκολίες που έβαλαν μέσα στην εβδομάδα «τρικλοποδιά», εν μέρει, στο πρόγραμμα της προετοιμασίας ήταν οι τραυματισμοί του Σιδέρη με κάκωση στη ποδοκνημική και του Τζαγκαρούλη. Αμφότεροι πάντως αναμένεται να επιτρέψουν από αύριο στον προπονητή τους Γιώργο Σούλιο να πάρει μια βαθιά ανάσα ανακούφισης βλέποντας τους ξανά ετοιμοπόλεμους.

Νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους θέλουν στο Άργος όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ιδιαιτερότητα μάλιστα και του γειτονικού ντέρμπι. Μας ξέρουν πάντως πολύ καλά όπως τους ξέρουμε και εμείς. Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες ήττες και χρειαζόμαστε για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους τη νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνος ο αντίπαλος. Αντιθέτως, είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή και προέρχεται μάλιστα από ένα καλό διπλό μέσα στην Αλεξάνδρεια που πιστεύω θα μετρήσει στη συνέχεια. Έτσι έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο».