Πιο κοντά από ποτέ για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ίκαρος απέναντι στη πληγωμένη Γέρα. Οι Ικαριώτες αν και έχουν δυσκολέψει αρκετούς αντιπάλους δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν τους δυο βαθμούς στην κούρσα της Γ΄ εθνικής. Κάτι που ευελπιστούν να κάνουν με της έναρξη της δεύτερης φάσης κόντρα στην πλήρως αποδυναμωμένη ψυχολογικά, αλλά και ουσιαστικά ομάδα του Στέφανου Μαρίνου.

Ο τεχνικός των Μυτιληνιών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς αρκετοί παίκτες του βρίσκονται σε… καραντίνα. Ο Ελληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον επί 20 μέρες τραυματία, Γιάννη Τσολάκη. Ενώ εξαιρετικά αμφίβολη αλλά όχι αδύνατη, θα είναι και η παρουσία των, Παντελή Σαρήμπαλη, ο οποίος χτύπησε το δάχτυλο του και δεν παραβρέθηκε ούτε στον περασμένο αγώνα και Θεοδόση Χολέβα μιας και 12 ράμματα “κοσμούν” το φρύδι του έπειτα από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του Χρήστο Χατζηντάνο στο ματς με το Ίλιον. Παράλληλα, σίγουρη δεν είναι και η παρουσία των Γιάννη Ζεστού και Δημήτρη Χρυσού, οι οποίοι συγκαταλέγονται στους τραυματίες των «μπλε».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ένα ακόμα συμβάν ήρθε να προστεθεί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην κακοτυχία των «γεραγωγιτών», χαρακτηριστική και η άποψη του προέδρου του συλλόγου, Βασίλη Ανδριώτη, ο οποίος μέσα στο κλήμα απογοήτευσης εξέφρασε: «Αυτό που έγινε σήμερα είναι κατάντια για το λεσβιακό μπάσκετ».. οι προπονήσεις ματαιωθήκαν μιας και το γήπεδο της Νεάπολης παρέμεινε κλειστό λόγω κακής συνεννόησης μεταξύ του καινούργιου υπαλλήλου που τοποθετήθηκε εκεί με τους υπευθύνους των χώρων άθλησης της νέας δημοτικής αρχής.

Παρασκευή 4/2

Γέρας – Ίκαρος Ικαρίας (Νεάπολης, 18:00)