Γεράσης: «Επρεπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας», Γκίμας: «Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε»

Ο Φίλιππος πήρε μία ακόμα σημαντική νίκη απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά. Μετά το τέλος του αγώνα ο συνεργάτης του Βασίλη Αγγέλη, Γεράσης Γιώργος και ο Δημήτρης Γκίμας μίλησαν για το παιχνίδι, σχολιάζοντας την εξέλιξή του. 

Ο Γιώργος Γεράσης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας που έκανε μια συγκεντρωμένη εμφάνιση. Από την πλευρά μας δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον βασικό κινητήριο μοχλό της ομάδας και επίσης είχαμε σε κακή ημέρα τους δυο καλούς μας σκόρερ και στα σημεία που έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας δεν το κάναμε με αποτέλεσμα να ηττηθούμε. Καμία ήττα δεν είναι στο πρόγραμμα. Παλεύουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και όχι με την έννοια ότι θέλουμε να βγούμε πρώτοι αλλά βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε την απώλεια του Νίκου Γκαμούρα, ο οποίος θα λείπει απ’ ότι φαίνεται για αρκετό καιρό. Προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Ευχαριστούμε τον Φίλιππο για τη φιλοξενία».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Γκίμας ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ερμή για την προσπάθεια. Κάναμε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλύτερη ομάδα. Δεν καταφέραμε απλώς να κερδίσουμε αλλά δυο φορές καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να γυρίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Βάζουν τον εγωισμό τους κάτω από την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένα ΕΓΩ σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει μόνο ΕΜΕΙΣ. Αυτό είναι ιδανικό για μια ομάδα και τους προπονητές και την διοίκηση. Έτσι χωρίς εγωισμούς και με τα ψυχικά χαρίσματα είμαστε μέσα σε όλα τα παιχνίδια και να κάνουμε και νίκες που είναι εκτός προγράμματος, όπως και την σημερινή. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολιστούμε. Δεν πρέπει να βγούμε από το σκεπτικό μας. Είμαστε στις 5 νίκες. Οι 12 είναι μακριά. Πρέπει να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και συγκεντρωμένοι μέχρι το στόχο μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για την σημερινή ένθερμη παρουσία του».