Γιασάρης: «Δεν βάζω ταμπέλες στην ομάδα»

Για έβδομη συνεχή χρονιά ο Φοίνικας Λάρισας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και ευελπιστεί πως από του χρόνου θα παίρνει μέρος στη Β’ εθνική. Ο τεχνικός της ομάδας, Γρηγόρης Γιάσαρης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το ρόστερ που αποτελείται αμιγώς από Λαρισαίους αθλητές.

Αναλυτικά:

Για το 3 στα 3 και τη νίκη επί του Άργους;

«Από την αρχή έχουμε θέσει ως στόχο να διαφυλάξουμε το αήττητο μας στη Λάρισα. Στο παιχνίδι με τα Γιάννενα ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και πήραμε μία καλή νίκη. Όσον αφορά τον αγώνα με το Άργος Ορεστικό νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό δίποντο γιατί είναι μία από τις ομάδες που πιστεύω ότι θα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό το 3 στα 3 μας δίνει το ψυχολογικό έναυσμα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στην πορεία».

Για τον τίτλο του φαβορί που έχει φέτος ο Φοίνικας:

«Δεν θέλω να βάλω ταμπέλες στην ομάδα. Στο μόνο που πιστεύω είναι η σκληρή και πολύ δουλειά. Πρέπει να καταφέρουμε τις δύσκολες στιγμές που αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα έρθουν να μείνουμε ομάδα. Όλα αυτά βέβαια με τη στήριξη της διοίκησης που μέχρι τώρα μας περιβάλει με εμπιστοσύνη και την βοήθεια του κόσμου που φέτος δείχνει ότι θέλει να μας βοηθήσει αρκετά».

Για το ρόστερ που έχει μόνο Λαρισαίους:

«Αυτή τη στιγμή είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε μία φουρνιά Λαρισαίων παικτών που είτε έμειναν στην πόλη τους είτε επέστρεψαν από ομάδες εκτός Λάρισας. Με την προσθήκη κάποιων παιδιών από την υποδομή έχουμε κάνει ένα αξιόλογο ρόστερ πάντα σε συνάρτηση με τις οικονομικές δυνατότητες της εποχής. Το ρόστερ στηρίχθηκε σε γηγενείς αθλητές τόσο από φιλοσοφία όσο και από ανάγκη».