“Γιατί να μην ανέβουμε;”

Στις πρώτες τους εντυπώσεις στην Τρίπολη και στον Αρκαδικό αναφέρθηκαν οι παίκτες του Αρκαδικού Γιάννης Προδρόμου και Βασίλης Γιαννουλάκος, οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και της δημοσιογράφου Γιώτας Καμπισιούλη.

Προδρόμου: «Κλαίγαμε σα μικρά παιδιά»
Την περασμένη σεζόν να αγωνιζόταν στην Α1 και τα Τρίκαλα, ο Γιάννης Προδρόμου αναφέρθηκε στον Αρκαδικό τονίζοντας : «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μέχρι σήμερα συνεργασία μου με τον Αρκαδικό και την διοίκηση, γιατί είναι άνθρωποι που είναι συνεχώς κοντά μας. Όποιο πρόβλημα και αν έχουμε προσπαθούν να μας το λύσουν. Το ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαστε μία νεανική και φιλόδοξη ομάδα που δημιουργήθηκε από τον προπονητή. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, αφού βρισκόμαστε άλλωστε πολλές ώρες μεταξύ μας σε καθημερινή βάση. Κάνουμε όλοι μεταξύ μας πολύ παρέα και αυτό θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε», ανέφερε ο Προδρόμου και πρόσθεσε:

 «Ο κόσμος της Τρίπολης ήρθε από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο και μας υποστήριξε όντας ο 6ος παίκτης της ομάδας. Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό δεν απογοητεύτηκε από τη διαφορά των δέκα πόντων. Οι φίλοι της ομάδας μας παρότρυναν και στο τέλος είδαμε πόσο χάρηκαν με τη νίκη αυτή, αλλά και εμείς από την πλευρά μας (διοίκηση, προπονητές, παίκτες) το χαρήκαμε. Κλαίγαμε σα μικρά παιδιά».

Γιαννουλάκος: «Γιατί να μην ανέβουμε;»
Είναι ο ψηλότερος παίκτης της Α2 (2.17)… ο Βασίλης Γιαννουλάκος μίλησε για την οργάνωση του Αρκαδικού, ενώ φανέρωσε πως ο στόχος των Αρκάδων είναι η άνοδος: «Ο κάθε παίκτης έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού, έτσι και εγώ έχω το δικό μου και μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Το να έρθω στον Αρκαδικό ήταν καθαρά ένα βήμα καλύτερο για μένα, καθώς ως πιο οργανωμένη ομάδα μπορώ να πετύχω περισσότερα πράγματα. Η οργάνωση του Αρκαδικού είναι παράδειγμα για ολόκληρη την Α2 κατηγορία. Σημασία έχει να παίζεις μπάσκετ και να το ευχαριστιέσαι. Από κει και πέρα γιατί να μην ανεβάσουμε τον Αρκαδικό στην Α1 κατηγορία;

Πρέπει ωστόσο να κοιτάμε βήμα-βήμα. Να βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζεις και κάθε φορά να κοιτάς ψηλότερα. Ο κόσμος είναι η κινητήρια δύναμη. Εγώ σαν παίκτης της Δάφνης είχα παίξει στην Τρίπολη. Ως αντίπαλος και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο γέμισαν το γήπεδο, το πόσο κοντά ήταν στην ομάδα τους και πόσο στήριζαν τον Αρκαδικό ενώ ήταν πίσω στο σκορ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, ο κόσμος να είναι στο πλευρό της ομάδας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να την υποστηρίζει. Η Τρίπολη είναι μικρή, αλλά ωραία πόλη και είναι ότι πρέπει για να σκέφτεσαι μόνο αυτό που θέλεις να κάνεις. Είναι ωραία και ήσυχα χωρίς τα προβλήματα των μεγαλουπόλεων».