Για έκτη σεζόν στον Φίλιππο ο Κοθράς

Μετά από μία επιτυχημένη αφού ο στόχος επετεύχθη, ο Φίλιππος ξεκίνησε τον σχεδιασμό εν όψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Βέροιας έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τη δουλειά. Αποτέλεσμα αυτής, ήταν να καταφέρει να πετύχει μία απαραίτητη και σημαντική παραμονή, αυτή του έμπειρου, Ευθύμη Κοθρά, ο οποίος θα αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας για έκτη συνεχή σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ευθύμη Κοθρά. Ο αρχηγός της ομάδας μας θα συνεχίσει να φοράει την αγαπημένη του φανέλα με το Νο 12 και να καθοδηγεί την ομάδα μας εντός του αγωνιστικού χώρου για 6η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας πατήσει τα 40 έτη της ζωής του.

Πληροφορίες ότι δήλωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας του ελέγχονται ως ανακριβείς και μένει να επιβεβαιωθούν (ή μήπως όχι) το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε, του ευχόμαστε να είναι υγιής, να παίξει το μπάσκετ που ξέρει, να γίνει οδηγός για τα νέα παιδιά και να χαρεί μια ολοκληρωμένη μπασκετική χρονιά, χωρίς τις περιπέτειες των 2 τελευταίων σεζόν».