Για «προβοκάτσια» κάνει λόγο το Αιγάλεω

egaleo_simaΓια διάθεση «προβοκάτσιας» με την ανάμειξη των οπαδών του Αιγάλεω στην επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της Λιβαδειάς το απόγευμα της Κυριακής (30/3) πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο κλειστό «Σταύρος Βενέτης», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των γηπεδούχων. Σε αυτή επισημαίνουν ότι υπήρξε συνεννόηση με την αστυνομία για την περιφρούρηση της αποστολής και πως το περιστατικό που συνέβη ήταν μεμονωμένο, ενώ παρά τις παραινέσεις τους προς την αποστολή των Βοιωτών, εκείνοι αρνήθηκαν να κατέβουν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω αναφέρει:
«Έκπληκτοι διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο για τα όσα υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν το απόγευμα 30/3/14 στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης». Μετά από συνεννόηση της διοίκησης του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο με την αστυνομία εντός του περιβάλλοντα χώρου και ιδιαίτερα στην είσοδο του παρκιν υπήρχε έντονη αστυνομική δύναμη που περιφρουρούσε το χώρο.
Η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο ενημερώθηκε από τον επικεφαλή της αστυνομικής δύναμης ότι έγινε ένα μεμονωμένο περιστατικό (ρίψη αυγών) από ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ την ώρα που η αποστολή της Λιβαδειάς προσπάθησε να κατέβει από το πούλμαν.
Παρά τις παραινέσεις της διοίκησης του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο και του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης η αποστολή της Α.Ε Λιβαδειάς αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στην αντίληψη μας δεν υπέπεσε αλλά ούτε και μας αναφέρθηκε ότι προκλήθηκε ζημιά στο πούλμαν της φιλοξενούμενης ομάδας ούτε ότι κλάπηκε προπονητικό υλικό.
Θεωρούμε ότι οποιαδήποτε ανάμειξη φιλάθλων μας είναι καθαρή «ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ» διότι την ίδια ώρα ευρίσκοντο στο δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» όπου η ομάδα ποδοσφαίρου έδινε κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον «Αστέρα Βάρης» .
Εκ του Δ.Σ».